Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 6:01 pm
Gökhan Özen - Çıtırım
Yeter usandım artık Yalan, dört yanım yalan sevdalar Vurur kalbime hain Hasret kokan dalgalar
Derken inandım aşka seninle Sevmekten kim ölmüş doğru insansa eğer İyi ki varsın sevgili aşkım Adarım ömrümü sana değer
Gerçek aşk bu hiç yalan yok Onunla bununla reklama hiç gerek yok
Vallahi yok yok yok Baskasi yok yok yok Kalbimin sahibi sensin çıtırım Vallahi yok Billahi yok Gönlümün sultanı sensin çıtırım
Çıtırım çıtırım Çıtır çıtırım
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 6:01 pm
Gökhan Özen - Dayanamam
Yorgunum özlemekten hayalini Ağlarım gözlerimde yaşlar seli Bir seni unutmadım yıllardır Birde ben ağlarken gittiğini
Dayanamam inan dayanamam buna Unutamam bir an, dokunamam sana Harcanırım uğruna aldırmadan zamana Diyemem dilim varmaz diyemem elveda
Yalnızım taşıyamam sensizliği Ağlatır gecelerin sessizliği Bir seni unutmadım yıllardır Birde ben ağlarken gittiğini...
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 6:02 pm
Gökhan Özen - Dönemem Dökemem gözyaşımı kimselerin yüzüne Ağlarım koyu karanlıklarda Özleminle başbaşa, bilirim sen çok uzakta Yalnızım yalnız sonsuzluklarda
Dönemem bir daha, içim kan ağlasada Sorma, sende sil beni Yakarım kendimi, sana acı çektirmem İster sev, ister harca beni
Kahretmem yokluğuna kahretmem ben sana Yanarım kendi akşamlarımda Özleminle başbaşa, bilirim sen çok uzakta Yalnızım yalnız sonsuzluklarda
Dönemem birdaha, içim kan ağlasada Sorma sende sil beni Yakarım kendimi, sana acı çektirmem İster sev, ister harca beni
Hataları günahları bana bırak Güzel olan ne varsa al giderken Anıları dünleri yakarak Mutluluğumu çaldın zaten.
Admin
Gökhan Özen - Duman Gözlüm
Tek tesellim gözlerindi Bakıp bakıp delirirdim Bana öyle yakındın ki Hep benimsin zannederdim
Bırakıp gittin beni Yanarım için için Yaralı kuşlar gibi sensiz ben bir hiç'im
Duman gözlüm yaktın beni Duman ettin acımadın ziyan ettin Duman gözlüm benim için Yaşamaktın yaşamayı haram ettin
Gönlümü teslim aldı hüzün İçimde senden kalan cam kırıkları Aynada sensiz yüzüm Sensiz...Hiç kimse dindiremedi bu hıçkırıkları Bir gece yarısı ansızın pencereden dışarıya bak Göreceksin köşe başında Nöbet tutuyor gözlerim Öyle kolay değildir beni unutmak Hala hala sokaklarındadır ayak izlerim
Admin
Gökhan Özen - Ezberimsin
Alışamadım Ayrılıklara Bir Yalan Olsaydın Keşke Acımasızca Saplandı Yüreğime Kaç Hain Bıçak Kaç Uzun Gece
Bakışların Gül Vedaydı Benden Bir Şeyler Saklayan Her Sözün Bir Elvedaydı Bana Seni Yasaklayan
Hala Benim Ezberimsin Deliler Gibi Seni Özlüyorum Gözlerim Sende Kaldı Sevdalım Hiç Kimseleri Görmüyorum
Admin
Gökhan Özen - Farzet
Aşkı bulduğumu sandım sende Aşkı sevdiğini sandım bende Senle ve ben acıyı sevda sandık Geldik yolun sonuna
Ayyyyyyyy
Asla aşk heryerde bahar değil Bizde aşk kışlara hep gebe Yar ısıtamadın gönlümü Isıtamadın kalbimi bundan fazla
anladım alışamadık biz bize konuşamadık gözgöze bundan fazla
farzet kapılıp biz delice aşk seline farzet yaşadık doyduk güzele
Aşkı bulduğumu sandım sende Aşkı sevdiğini sandım bende Senle ben acıyı sevda sandık Geldik yolun sonuna
ayyyyyyy
Asla aşk heryerde bahar değil Bizde aşk kışlara hep gebe Yar ısıtamadın gönlümü Isıtamadın kalbimi bundan fazla
anladım alışamadık biz bize konuşamadık gözgöze bundan fazla
farzet kapılıp biz delice aşk seline farzet yaşadık doyduk güzele
Aşkı bulduğumu sandım sende Aşkı sevdiğini sandım bende Senle ben acıyı sevda sandık Geldik yolun sonuna
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 6:03 pm
Gökhan Özen - Feda olsun
Ne öncesi ne sonrası Tek sevdiğim sen ol bu yeter bana Ne lalesi ne goncası Tek çiçeğimsin kıyamam bakmaya sana
Derken... terk ettin gittin severken Kaldım bir başıma Derken... sebepsiz gittin çok erken Kıyamet koptu içimde
Vur yine de yıkılsam da ben Vur yeter ki sonum olsun elinden Gel bir an bir an daha çal ömrümden Feda olsun yar
Admin
Gökhan Özen - Gidenlere
Bu ayrılık gelir geçer Gün gelir ansızın kavuşur gözler Her nerdeysen her ne haldeysen Gün gelir yollar yine sana döner
Hep kalanlara gidenleri kattım Bir gün yerine geçemediler O kalanlara gidenleri kattım Yine bir tane sen etmediler
Admin
Gökhan Özen - Gönlümün Sahilinde
Her günüm senle Her gecem hüzün Sensin benim mutluluk ilacım Sensiz benim iki gözüm
Eller ağlatır Denedim bak gördüm Şimdi aklımı başıma aldım Dön dolaş sana döndüm
Kaderime hasreti yazdın Gelipte yar silsen Neye baksam Neyi görsem Orda bir tek sen
Kalbin aşk meskenim oldu Ahtım var bir ömre seninle Bilemem kimlere yar oldun Adın var gönlümün sahilinde
Admin
Gökhan Özen - Hatırla
Ne kadar uzaksan O kadar yalnızım Doğmasın günlerim Dargınım Ne derdim söylerim Ne derman beklerim Dönerim karanlığa Giderim... Sonunda sen de El oldun el biranda Bensiz mutlu mu olacaksın Bir yalanda Unutmak en acı, en hain son Yaşananların hatrına sen de Beni beni beni
Hatırla... Sende hatırla Bir an bile olsa Hatırla Hisset beni bir an ruhunda Ruhunda..
Hatırla hatırla hatırla Uçan martılarda Esen rüzgarlarda Yağan yağmurlarda Her anında Hatırla hatırla Hatırla sende beni Yalnız kaldığında Arkanı dön bir bak Gözlerim seninle Kalbim seninle Ruhum seninle
Admin
Gökhan Özen - Herşeyde Biraz Sen Varsın
Sorma sorma Nasıl geçti Sensiz yıllar Yıllar
Bir aşk rüzgarıydı Esip geçti Ardında boynu bükük Hatıralar
Nöbet tutar yokluğun Vurur gecer gecenin bir ortasında Kıydılar bize gençliğimize Hesabım yalancı yıllarla
Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 6:04 pm
Gökhan Özen - İnkar Etme
Sensiz bu son yolculuk dönüşün olmayacak İçinde hatıralar resimler solmayacak Kaderde sana ait bir tek iz kalmayacak
Ödünç aldın geleceğimi geçmişimden koparken Artık yokum ben Denedim defalarca senden arta kalanlarla Artık yokum ben
Günahıyla sevabıyla her şeyinle sevmedim mi? Beni bensiz bırakıpta ben hep sana gelmedim mi? Eller vefa nedir bilmez kadir kıymet bilmedim mi? İnkâr etme yanarsın
Admin
Gökhan Özen - Kader Utansın
Sensizliğin sokağında voltaları atarken Hayal gibi, bir rüya gibi içimdesin sen Ya ben sana geç kalmışım Ya sen bana çok erken Bir hata gibi, günah gibi koynumdasın sen
Ne senin, ne benim, ne de sevgimizin Suçu var, suçu var bir hatası var Günah mı işledik sadece sevdik Deliler gibi sevdik
Kader utansın, ah utansın Bizi bizden, bizi bizden Çalan zalim kader utansın!
Admin
Gökhan Özen - İkimizde Kaybettik
ne zaman yagmur yagsa hep seni hatırlarım istanbul aglıyor bak aglıyor umutlarım
ama yürekler taştan duvardı söylenmemiş cok söz vardı bu adamı ne sandın sen senin için ölürdüm ben
bi savaş gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla kazanan da olmadıki sonunda
bi savaş gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla ikimizde kaybettik bak sonunda
ne zaman yüzüm gülse hep seni hatırlarım dagılır gülüşlerim dagılır umutlarım ama yürekler tastan duvardı söylenmemiş cok söz vardı bu adamı ne sandın sen senin için ölürdüm ben
bi savaş gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla kazananda olmadı ki sonunda bi savaş gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla ikimizde kaybettik bak sonunda
bi masal gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla bi avuc hüzün bıraktın ardından
bi masal gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla mutlu sonla bitmedi bak sonunda
Admin
Gökhan Özen - Kalbim Seninle
Bak sevgilim, bak neler ettik yine kendi kendimize biz Çok severken, çok yazık ettik, bu kadersiz aşkımıza biz Ahh ne farkeder, yanımda yoksan, sevdan benimle Aklım kopar gider başımdan Bedeli yalnızlık olsada kalbim seninle
Kalbim seninle kalbim seninle Baktığın her yıldızda attığın her adımda Kalbim seninle kalbim seninle Akşam üstü kumsalda damla damla her yağmurda Kalbim seninle!
Hem sevgilin hem annen hem baban olupta sevmedimmi seni ben Kör karanlık gecelerde gönlüme sarıpta uyutmadımmı seni ben Ahh ne farkeder, yanımda yoksan, sevdan benimle Aklım kopar gider başımdan Bedeli yalnızlık olsada kalbim seninle
Baktığın her yıldızda attığın her adımda Bu serseri kalbim seninle Bi akşam üstü kumsalda damla damla her yağmurda Bu serseri kalbim seninle...
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 6:05 pm
Gökhan Özen - Amaan! Boşver Bak halime, bak aynada gördüğün zalime Billahi bir mutlu gün bilmedim Eller görsün hayrını, ben görmedim
Şu dünyada aşktan yana mutlu olan var mı? Bin yıl sevsen beni sahte kalbinle, kâr mı? Şu alem bir araya gelse, bitti biten Boşver kalbim, boşver
Amaaan! Boşver, yıllara boşver, aşklara boşver Aşklar gelir geçer Sen kalbine şans ver, gidene yol ver Kalbin elbet birgün yeniden sever
Admin
Gökhan Özen - Aramazsan Arama
Seninle aşk dilinden konuşmayı bilemedik Şu üç günlük dünyada bir gün yüzü göremedik Bu ayrılık sebebini boşver benden bilsinler Demek çabuk unutursun senin huyunu sevsinler Aramazsan arama, Aramazsan arama
Aramazsan arama yar, Aramazsan arama Zaten merhem olamazsın sen benim gönül yaram
Admin
Gökhan Özen - Aslında
Dön bir bak sessizce etrafına Seni sen yapan o duyguyu hatırla... Sahip olduğun herşeyin senden önce de Bir sahibi vardı bunu unutma
Ayazda bir çocuk bana bakıyor neyleyim Şu kalbim taş değil ki, demir değil ki Çekip gideyim...
Kalbindeki acıdan, Tükenmiş genç adam (gencecik kız ağlayan) Bak dinle tüm gerçeği, Sana kısaca özetliyeyim...
Aslında yok gibi bazen Ama var fazlasıyla Gerçek sandığın bir çok şey de Yalan aslında... Aslında bütün bu olanlar saşırtmaca Gerçek sandığın bir çok şey de Yalan aslında
Yalan aslında herşey yalan aslında Bu dünya sensiz de döner, döner unutma...
Admin
Gökhan Özen - Aşkım
Son bir defa çıkıyorum yollarına Niyetin varsa göster hadi güzelim Son bir şansı seriyorum kollarına Dur biraz yavaşla
Şimdi ayrılık zamanı geldiyse Bunu bana değil Gel yüreğime söyle Seni seviyorum vazgeçmem ömrümce Dur dinle
Aşkım yüreğine talibim Dönüşü yok seni almaya geldim Aşkım gözlerine talibim Kaçarı yok seni almaya geldim
Admin
Gökhan Özen - Tövbeliyim
anladım ki sen yalansın, yalanlarla kalp çalansın arkamı dönüp seni aramışım, bir bakmışım ki yol almışsın ben içimde hep sen, sense hep ayrılığı taşımışsın senden son bir ricam var şu hesabı keste üstü kalsın
tövbe, aşk mı tövbe
aşktan canım yandı bir kere aşktan ne kaldı elimde sil baştan yaşamak mı diyorsun asla tövbeliyim
anladım ki sen yalansın yalanlarla kalp çalansın fazla söze gerek yok şu hesabı keste üstü kalsın
can bildiğim canım olsan en çocuksu yanım olsan hasretinle hergün yansam ben aşkına tövbeliyim el dilinde sultan olsan kaç yazar ki sevmiyorsan ben de beni biliyorsam ben aşkına tövbeliyim
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 6:06 pm
Gökhan Özen - Ayaz
Sildim attım alın yazımdan Senden başka ne varsa Sarıldım sensizliğe can yoldaşı olur diye Sensiz sokaklarında Sensiz sokaklarımda
Yine yar yar yar yine seni bana yaz Bu senede uğramadı buralara yaz E hadi yar yar yar yine seni bana yaz Duramam hiç artık buralar ayaz
Admin
Gökhan Özen - Balıklara Yem Olduk
Bir büyük sevdaydı yaşadığımız En aksi umutları Yarınlara taşırdık Taksi mesafesiydi ayrılığımız Akşam kavga eder Sabaha barışırdık
Bu sevda nöbetleri Gün gelince bitiyor İnsan göz göre göre Kendini aldatıyor
Unuttuk yeminleri Biz sevmekten yorulduk O sarhoş denizlerde Balıklara yem olduk
Admin
Gökhan Özen - Beni De Gör Yarabbim
Kaderim sevdama kör kuyu kazmış Çıkamaz içinden, kimse çıkamaz Ne bilirdim senle ayrılık varmış Hiç bir aşk gönlüme derman olamaz.
Gittiğin gün nasıl yandım Buna nasıl dayandım Serseri oldum peşinde Sokağında dolandım
Beni de gör yarabbim Gör de bak ne haldeyim Bir vefasız kulunda dertteyim,kederdeyim Çok sevdim kederdeyim
Seni canım sandım kalbime kattım En büyük hatayı ben sende yaptım Şahidimsin tanrım bin kere öldüm Şu seven kalbimi bin parçaya böldüm
Gittiğin gün nasıl yandım Buna nasıl dayandım Serseri oldum peşinde Sokağında dolandım
Beni de gör yarabbim Gör de bak ne haldeyim Bir vefasız kulunda dertteyim,kederdeyim Çok sevdim kederdeyim Beni de gör...
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 6:07 pm
Gökhan Özen - Benim İçin N'apardın
Benim için bir şey yap öyle lafta kalmasın Hasta olursam bir gün bir çorba yapar mıydın Sobamı yakar mıydın portakal soyar mıydın Sahiden yapar mıydın istersem
Benim için n'apardın Ayazda mı yatardın Sırtında mi taşırdın Hamallık mı yapardın Aman ne bileyim ben Yap da bi göreyim ben Ben olsaydım n'apardım Ayazda da yatardım Sırtımda da taşırdım Hamallık da yapardım Aman ne bileyim ben Bekle bekle de gör sen