Konu: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:54 pm
Arkadaşlar, lütfen Gökhan Özen'in bütün şarkı sözlerini burada paylaşalım. Başka konu açmayınız. Açılan konu silinecektir...
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:54 pm
Gökhan Özen - VAH VAH
Demek yalan vaatler, ateşimi söndürdün Demek yangın gözlerin seni geri döndürdü , Sakın benden aşk dilenme hani bulmuştun eşini, Kim çaldıysa yüreğini ona söyle o sallasın beşiğini, Çok mahsun gördüm seni
Vah vah bensiz öksüzmü kaldın vah vah Hani sen hiç ağlamazdın? Bu ibretlik halinle vah sana vah sana vah
El değmemiş aşkımızın resimleri bende durur Bakıyorum yere düşmüş sendeki şahane gurur Sakın benden aşk dilenme hani bulmuştun eşini Kim çaldıysa yüreğini ona söyle o sallasın beşiğini, Çok hicaz gördüm seni
Vah vah bensiz öksüzmü kaldın vah vah Hani sen hiç ağlamazdın? Bu ibretlik halinle vah sana vah sana vah
Çok hicaz gödüm seni...
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:55 pm
Gökhan Özen - Tabiri-i Caizse
Tanrıya el açıp yalvarmadık mı Sen bensiz ben sensiz ağlamadık mı Adaklar adayıp haykırmadık mı Gittin de ne oldu Bitti sevdamız
Sensiz gecelerin sabahı uzak Gözlerim yolunda ben acındayım Çoğalan hasretim azalan umut Kaybolan bir ömrün yamacındayım
Kalbim söz dinlemiyor Unutmaktan acizse Alışamaz sensiz bu hasrete Yangınımsın tabir-i caizse
Aldığım nefes yarım Kesildi can damarım Söyle bana bir tanem Sensiz nasıl yaşarım
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:55 pm
Gökhan Özen - YALAN DÜNYA
Geldiğin günden beri Gönlüm garip bir serseri Kimseye kalmaz kalmaz ki bilirim Kanunu yalan dünya
Mal mülk versen ne yazar Kader bir yazar bir bozar Hiç güven olmaz olmaz ki bilirim Kanunu yalan dünya
Yalan yalan Dört yanı yalan dünya Hakkımı çalan ömrümü çalan Senmişsin yalan dünya Hey gidi yalan dünya
Geldiğin günden beri Gönlüm garip bir serseri Kimseye kalmaz kalmaz ki bilirim Kanunu yalan dünya
Mal mülk versen ne yazar Kader bir yazar bir bozar Hiç güven olmaz olmaz ki bilirim Kanunu yalan dünya
Yalan yalan Dört yanı yalan dünya Hakkımı çalan ömrümü çalan Senmişsin yalan dünya Hey gidi yalan dünya.
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:56 pm
Gökhan Özen - TADI YOK
her gece sensizliğe uyanmak çok zor sevgilim hata benim sızlar kalbim yok olmaz dur sevgilim sen derdin ya bir sen bir ben gerisi boş sevgilim hani yoksun hani yoksun yoksunnn tadı yok sensiz ne gündüzün ne gecenin tadı yok sensiz sabaha doğan güneşin bir ben çaresiz yokluğunda yetim ellerim son ver bu ayrılığa yağmuru dinsin gözlerimin
Admin
Gökhan Özen - SENİ ÖZLEDİm
Seni özledim gittiğim her yerde özlemin var inanmıyor kalbim sözlerime sensiz seni özledim, sensiz her şey değersiz
unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman seni özledimm o kader ki meşhur sanık omzunda melekler tanık içimde mektuplar yanık seni özledim off seni özledim
gittiğin günden beri hergün ikiz sanki rakamlar düşüyor takvimlerden, üzerime üzerime bıraktığın yerde gel de bul beni bana bir gel desen o yolları hiç geçilmemiş sayarım hafızamı kurban eder aslalardan cayarım bir gel desen sana orucumu bozar sensizliğe doyarım bana bir gel desen... seni özledim..
unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman seni özledimm o kader ki meşhur sanık omzunda melekler tanık içimde mektuplar yanık seni özledim off seni özledim
Admin
Gökhan Özen - Yüz Yılın Aptalı
Şimdi ben yüz yılın aptalı mıyım ki bi daha seni seveceğim?
Bakma yüzüme bakma Elimi tutuma, hiç kendini boşuna kasma! İnanmam E bundan böyle sana inanmam
HMMMMMMMMMMMMMM!!!
Candın ömrüme anlandın Niye kararsız kaldın? Düşün içimde kor kor yanan ateşken Kalbimde buz gibi dağıldın
Bedeli neyse, acısı neyse ben çekerim ben öderim sende gurursuz yasamaktansa gururlu kalsın yüreğim...
Sevgi verdim, güven verdim, gönlümü verdim Yaşanmamış yarınlarda ömrümü verdim. Şimdi ben yüz yılın aptalı mıyım ki bi daha seni seveceğim?
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:57 pm
Gökhan Özen - Yüreğinden Uzaklarda
Kokun rüzgara dolar eserde Sarar sensizlik her nefeste Bilirim gün gelir, yaşanır seninle Bu kadar severken bitemezki böyle Bilirim gün gelir, yaşanır seninle Bu kadar severken biz yenilmeyiz Hiç kimseye hiçbir şeye...
Olmuyor birtanem, olmuyor Yüreğinden uzaklarda çaresiz Sen canımın parçası, alnımın yazısı Yoksun, nasıl yaşarım ben sensiz
Admin
Gökhan Özen - Yemezler
Yar gönlümde sızın var Bak gülmüyor bu yüzüm Ha sevdi ha sevecek derken Bak dört yanım hep hüzün
Hatayı sevmekle yaptıysak bilelim Sonu ne olursa olsun vazgeçelim Sevdanla kalbimden vurmaksa niyetin Yemezler güzelim, ı ı yemezler güzelim
Hadi bana eyvallah Yolun açık olsun inşallah Günü gelir anlarsın sende Nasıl dedirttin illallah Hadi bana eyvallah! Unuturuz elbet evelAllah Günü gelir anlarsın sende Nasıl dedirttin illallah
Diz çöksen yalvarsan dönüp te bakmam Sende bunu aklına sok Dünyada bir sen kalsan ben sana kalmam Az biraz büyü de kendine gel başka yolu yok Yok yok yoksa Hadi bana eyvallah!
Eyvallah, eyvallah Eyvallah, eyvallah Güzelim bana eyvallah... Unuturuz elbet, unuturuz elbet Nasıl dedirttin ilallah Hadi bana eyvallah
Admin
Gökhan Özen - Yavaş Ol Yavaş
Aşk değil sanki savaş Yavaş ol canım yavaş Kime çattığını bilmiyorsun sen!
Çektiririm de çekmem Öyle eyvallah etmem Ben kimseye benzemem Yavaş ol yavaş Dur bi dakka, dur bi dakka Yavaş yerler yaş
Aşkına bel bağlamam Bir ömür sana ağlamam Unuturum tanımam Yavaş ol yavaş!
Savaş istemiyorum, Ben seni seviyorum, Deli bir tarafım var, Ben onu söylüyorum...
Admin
Gökhan Özen - Yaşın Tutmaz
Tutmaz, tutmaz, senin de yaşın tutmaz)
Bu yaptığın,bu çektirdiğin Hiçbir aşk kitabında yazmaz Sen rahat ol, keyfine bak Ayrılığın beni bozmaz
Hiç düşünmez umursamaz Ey halden anlamaz Bu devran hep böyle dönmez Yaptıkların yanına kalmaz Kalmaz! Kalmaz!
Bırak bu işleri bırak bu işleri Tereciye tere satılmaz Benimle aşk oyunu oynamaya Senin de yaşın tutmaz
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:58 pm
Gökhan Özen - Kalsın
Hiç aynaya bakıp da kendine sordun mu? Bendeki bu bir garip hallerin sebebini Alıp ta kendini yerime koydun mu? Bir kalbe iki canı sığdırıp hiç sewdin mi?
Kanmam bir daha kanmam O sözüne,o sözüne... Amman!yandım aman! Zaten böyle sewdim diye
Kalsın istemem çok teşekkür ederim Fazla zorlamam,ben yoluma giderim
Kalsın istemem istemem Çok teşekkür ederim Fazla zorlamam zorlamam Ben yoluma giderim Kalsın istemem!
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:58 pm
Gökhan Özen - Kınalım
Göz görmeyince gönül katlanır, Ben sensizliğe neden katlanamıyorum? Herşey yerinde kalbimden baska, Kalbimi sana verdim alamıyorum...
Aah benim kınalım yüreği yaralım Kimlerle gülülelim avunalım? Olmaya sen karası bahtımın Yeminler mi yeminler mi ediyorsun(2x)
Sen buna sevmek mi diyorsun?
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:59 pm
Gökhan Özen - Köprü
Bulur muyum söyle seni o eski halinde Uzansam uzaklardan öylesine Öylesine derin içimdeki yerin
Bi köprü olsam yüreğimden yüreğine Sen şimdi uzak şehirlerde neden Bu kadarı bana çok gelir Sensizliğe alışmak zor gelir
Yalnızlık nedir bilir misin Onca insan arasında Ben sensiz yanlış yollarda Gel kurtar gel kurtar beni
Bulurmuyum söyle seni o eski halinde Bıraktığım yerlerde bıraktığım yerlerde Uzansam uzaklardan öylesine
Bi köprü olsam yüreğimden yüreğine Sen şimdi uzak şehirlerde neden Bu kadarı bana çok gelir Sensizliğe alışmak zor gelir
Yalnızlık nedir bilir misin Onca insanın arasında Ben sensiz yanlış yollarda Gel kurtar gel kurtar beni Bir köprü olsam bir köprü kursam Yüreğimden yüreğine bir köprü olsam Döndür beni yanlış yollardan
Admin
Gökhan Özen - Masum Kedi
Bir masum kedi gibi koynuma Kıvrılıp uyuduğun günler nerde O bembeyaz, o pamuk ayaklarınla Odamda bıraktığın izler nerde
Ben bir başkasını sahiplenirken Sen bir yabancının gözlerine bakacaksın Yıllar böyle akıp giderken Sanma ki bensiz mutlu olacaksın
Dolar gözüm ağlarım Kabul olmaz dualarım Sensizliğe alışmaktan yok başka çare Kader değil bize kıyan sen kıydın acımadan Bu aşk da diğerleriyle aynı hikaye
Hani yıldızındım senin yol gösterenin Kaybolursun bensiz uzaklarda Sen bilmezsin bu hayat çok zalim bebeğim Harcanırsın hain tuzaklarda
Bir daha böylesine sevilecek misin Böylesine deli, saçmaca, sebepsizce Kalbimi parçalayan bu gidişin Hesabını mahsere bıraktım çaresizce
Dollar gözüm ağlarım Kabul olmaz dualarım Sensizliğe alışmaktan yok başka çare Kader değil bize kıyan sen kıydın acımadan Bu aşk da diğerleriyle aynı hikaye
Aynı hikaye, bu aşkta aynı hikaye Diğerleriyle aynı hikaye
Admin
Gökhan Özen - Mazim Değil
Eskidim kendim kadar Kapandı bütün kapılar Geçip giden zamanlar Artık gözümde değil Savruldum yıllar yılı Ağlattım bulutları Bu hayatın kahrını Çeksem de lüzum değil Resimler mi karışmış Bu benim mazim değil Aynalar mı buruşmuş Bu benim yüzüm değil
Admin
Gökhan Özen - Nerdesin
Sorma nasıl yaşadım sensiz Bunca zaman İnanma Ben sendeyim hiç sebebsiz Unuttuğum yalan
İçimde kopan birşeyler senden Yarım kalan yaşanmayan günlerden Hesap sorar anılar şimdi benden Vurur geçer o hasretin taa derinden Beni yüreğimden
Nerdesin,bu akşamlar sensiz olmuyor Nerdesin,eller yerini almıyor Sen orda,ben burda yüreğim dayanmıyor Nerdesin bu şehir bana dar geliyor...
Admin
Gökhan Özen - Ödedim
Ödedim bedelini aşkın Senden sonra ben olmayarak Başka kimliklerde dolaştım Herkes beni ben sanarak
Şimdi yalnızım, neye yarar bu anılar Ama yine de seni arar hep bakışlar Şimdi yalnızım, neye yarar bu anılar Ama yine de seni arar hep bakışlar
Dağlar karlı değil aşmasını bilene Yollar uzun değil sabredip bekleyene Sen dur üzülme sen, boşver bu yalan dünyayı Yaşarken olmazsa, mahşerde yaşarız bu rüyayı
Denedim, vazgeçemedim Yıllar geçti, ben senden geçemedim Belki bir gün döner gelirsin diye Bekledim, bekledim ...
Şimdi yalnızım, neye yarar bu anılar Ama yine de seni arar hep bakışlar Şimdi yalnızım, neye yarar bu anılar Ama yine de seni arar hep bakışlar
Dağlar karlı değil ...
Admin
Gökhan Özen - Öldürür Sevdan
Delisin deli, böyle ayrilik olur mu? Delisin deli, can bedenden hic kovulur mu? Yaz baharın güz olunca, Gönlüne hüznün dolunca Sende bensiz el ocağinda anlayacaksin... Yaz baharin güz olunca Günlerin hesap sorunca Sen de bensiz el ocaginda ağlayacaksin
Hatıralar sayfa sayfa Kalbimde sen parca parca Bu gidişle en sonunda Yasatmaz beni öldürür sevdan!!!
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 6:00 pm
Gökhan Özen - Öyle Büyü Ki Kalbimde
Bir an olsun görün şurdan Ya pencere, ya balkondan Annen baban korkusundan Öleceğim yar!
İsterim vermezlerse kaç Günahını boynuma at Abilerin benden yana Ölürüm sana!
Sensiz hep kendimle Belada başım Senin hayalinle Yaşıyorum yar
Koskoca İstanbul İnan bana dar Sokaklarda yalnız Yürüyorum yar
Öyle büyü ki içimde Kimse kalmasın Öyle konuş ki benimle Kimse duymasın
Aşkım, meleğim, güzelim Seni her an görmeliyim Evin kapısını bana Sen açmalısın
Gece gündüz çalışırım Sana gül gibi bakarım Sana hep ihtiyacım var Bilemezsin yar
Admin
Gökhan Özen - Özel Kız
Gözlerine bakınca Dağlardaki kar erir Söylesene güzelim söylesene Senin için aşk nedir?
Sokul bana azıcık Isıt beni sıcacık Günahın benim olsun Geçen zamana yazık!
Haydi gel gir koluma Kitaplar bizi yazsın Laf aramızda ama Sen çok özel bir kızsın!
Admin
Gökhan Özen - Özelsin (Tazem)
Kandın sarıldın parıltılara Zor yollar bunlar, bilesin Değiştin, yitirdin sende seni sonunda Kamaşır o dünyada bal gözlerin
Sen tazem söyle, e ne oldu bize Sen tazem böyle döner miydin güze
Özelsin içimde özelsin Yolunu şaşırma sen, beni çok üzersin Özelsin içimde özelsin Her anımda, hep yanımda benimlesin...
Admin
Gökhan Özen - Resimler&Hayaller
Resimler hayaller paramparça Seninde gözlerin uzaklara Öylece dalmıyor mu hiç söyle
Kim haklı,kim suçlu bir galip ararken Yitirdik,hikayemiz böyle Ne biliyorsun kim güler sonunda Bir ömür boyu yalnızlık galip belki de
Sana kalmaz,kime kalmış ki Bu malla mülkle kandıran dünya Hıh,oynak böyle Değişiyorsun,yitiriyorsun sen Bizi günden güne
Resimler hayaller paramparça Seninde gözlerin uzaklara Öylece dalmıyor mu hiç söyle
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 6:01 pm
Gökhan Özen - Sahillere
Ateşinle yak kavur ortalığı Bir yudumda ak dudaktan kalbime Sıcacık bir his akar gönlüme seninle Kaçalım gel kız en tatlı düşlere Kaçalım gel seninle sahillere... Sahillere, sahillere ...
Sen bu sahilin en güzeli Sen bu kalbimin en özeli Aşkısının da nazar boncuğu Gel sarıl boynuma Bu işin sonu belli
Admin
Konu: Geri: Gökhan Özen bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 6:01 pm
Gökhan Özen - Sana Yine Muhtacım
Nasıl,nasıl bana nasıl kıydın, gençliğime, İlk aşkıma,tertemiz duygularıma... Nasıl, hesap ver Nasıl, hesap ver
Hesaplar neye yarar Bana sen lazımsın! Hasretin akla zarar Beni duymalısın...
Şimdi herşey anlamsız Bomboş olacak biliyorum... Son sözüm ben sensiz Bu ömrü istemiyorum!
Sana yine muhtacım Sana yine muhtacım Kavrulan o çöllerde Susuz kalır gibi
Sana yine muhtacım Sana yine muhtacım Anamın o sımsıcak Kucağı gibi