CEMRECİYİZ BİZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CEMRECİYİZ BİZ

Cemreciyiz diyorsanız tam yerindesiniz...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Merve Sevi: İhanete uğramadım

YazarMesaj
Admin
ADMİNİSTRATÖR
ADMİNİSTRATÖR
Admin

Merve Sevi: İhanete uğramadım Empty
MesajKonu: Merve Sevi: İhanete uğramadım   Merve Sevi: İhanete uğramadım Icon_minitimePtsi Ocak 04, 2010 3:14 pm

Yakında Star TV'de ekrana gelmeye başlayacak "İhanet" adlı dizide başrolü üstlenen Merve Sevi, "Hiç ihanete uğradınız mı?" sorusuna yanıt verdi: "Yakaladığım olmadı. Ben yakalamadıysam, demek ki uğramamışımdır. Olsa yakalardım."

* Diziye nasıl dahil oldun?

- Aslında bu yıl iş yapmamayı düşünüyordum. Çünkü gelen işleri pek beğenmemiştim. Derken “ıhanet” için yapımcımızla görüştüm. Hikayeyi okuduğum zaman o kadar etkilenmedim ama yönetmenin Mustafa şevki Doğan olduğunu duyar duymaz kabul ettim. Çünkü ona çok fazla güveniyorum. Ve Mustafa Bey’le bütünleşince hikayenin gerçek değerinin ortaya çıktığını düşünüyorum.

* Ya beğenmeyip geri çevirdiğin işler...

- Gelen işler hep komedi türündeydi... Komedi yapabiliyorum ama zamanı şimdi mi, ondan emin değilim. Bir de şöyle bir gerçek var; nasıl başlıyorsanız öyle gidiyor.

* Peki “İhanet”te canlandıracağın Canan nasıl bir karakter?

- Canan dimdik duran, hem parası olup hem de insan kalmayı başarabilmiş bir karakter. Çok duygusal, insani değerlere sahip. Hatta bu zamana kadar oynadığım bütün karakterler arasında en çok onu kendime yakın buldum diyebilirim.

* Ortak yönlerinizden bahseder misin?

- Ben zaman zaman aniden duygusallaşabiliyorum. Gelgitleri olan biriyim. Burcum Aslan, yükselenim Başak. O yüzden bir tarafım “Tam zamanı” derken, diğer tarafım “Hayır durmalısın” diye itiraz ediyor. Çok merhametliyimdir ama çok acımasız da olabilirim. Doğru yerde bunları harekete geçirmek önemli. Canan’ın daha düz bir çizgisi var. Babasının ölümüyle her şey şekillenmeye başlıyor ve öğrenmesi gereken birçok şey ortaya çıkıyor. Onları ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

ŞİMDİYE KADAR HİÇ İHANETE UĞRAMADIM

* Dizinizin adı “İhanet”... Peki sen hiç ihanete uğradın mı?

- Yakaladığım olmadı. Ben yakala-madıysam demek ki uğramamışımdır. Olsa yakalardım diye düşünüyorum.

* Seni genelde zengin kız rollerinde görüyoruz. Köylü kızı veya yoksul bir genci oynamaya niyetin yok mu hiç?

- Göreceksiniz elbette... Mesela “Rina” filminde köylü kızını oynadım. Çok uç noktaları sinema filmlerinde canlandırmak daha vurucu diye düşünüyorum.

* “Rina”dan beklentilerin neler?

- Mutluluğu anlatan güzel bir film oldu, ama gişe yapar mı yapmaz mı pek fikrim yok açıkçası...

* Erkek arkadaşınla aynı projede yer almak nasıl bir duygu?

- Sette benim için sadece bir oyuncu o... Ben işle aşkı iyi ayırt edebilen biriyim. Çünkü işin, senin özel hayatını kaldırmak, sıkıntılarını çekmek zorunda değil.

* Çok disiplinlisin galiba...

- Evet, fazlasıyla.

PARASINI ÖDERLERSE SAÇIMI KAZITIRIM

* Rol için saçını kestirmen gerekirse kazıtır mısın?

- Tabii, her şey parayla! Her şeyin bir ücreti vardır. Ama benim kulaklarım kepçe, çok çirkin olurum. ılk önce fiyatı söyleyince, bir de kepçe kulaklarımı görünce vazgeçebilirler.

* Oynamak istemediğin bir rol olursa fiyat mı artırırsın?

- Ama “Ya o fiyatı verirlerse?” diye de düşünürüm. Sahtekârlık yoktur bende. Sonuçta bir sürü peruk var. Onlarla gezerim.

* Cüretkâr sevişme sahnelerinde oynar mısın?

- İyi bir hikayeyse neden olmasın...

* O halde katı kuralların yok...

- Kurallar yerine göre değişir, gelen teklife göre şekillenir.

* Kendinde en sevdiğin ve en sevmediğin yönler neler?

- “Çok merhametlisin” diyorlar bana. Herhalde en iyi yönüm o. En sevmediğim yönümse şu; birini sevdiğim zaman çok seviyorum. Onun her türlü açığını kapatabiliyorum. Mesela şu an kostümcülerden çok memnunum. Beğenmediğim bir şeyi onları seviyorum diye giyebilirim.

OYUNCU ÇİFTLERİN EGOLARI YARIŞIYOR

* Oyunculuğun gecesi gündüzü olmadığı düşünülürse, oyuncuya oyuncudan başka sevgili olmaz mı sence?

- Eğer sorun sadece sabahlara kadar çalışmaksa ve sevdiğin adama bunu anlatamıyorsam, problem var demektir. Sadece benim saat kavramımı anlayacak diye biriyle birlikte olamam. Ben ilişkiye başlarken her şeyi baştan konuşurum. Bir de şu var ki, oyunculardan biri daha popülerse, bir adım öndeyse, egolar yarışmaya başlıyor.

* Böyle bir durum yaşadın sanırım...

- Evet yaşadım. Resmen at yarıştırıyor gibiydik. Böyle bir şeye ne gerek var! Sonuçta işini en iyi yapan kazanır.

BEN CANSU VE CEM’ı ÇOK YAKIŞTIRIYORDUM

* Sevgilin nasıl özelliklere sahip olmalı?

- Düzgün karakterli, kişiliği oturmuş, sağlam bir adam olmasını isterim. Renkli gözlü de olabilir. Boyu önemli değil. ınsan olması önemli asıl... Bana değer verdiğini hissetmem lazım. Bir de iltifat duymayı seven bir kadınım. Tebrik edilmek hoşuma gider. Aile ortamında çok pofpoflanarak büyüyen bir çocuk olmadığımdan iltifat almak hoşuma gidiyor.

* Sevgilin senden kısa da olabilir yani...

- Olabilir tabii, neden olmasın. Cansu Dere ve Cem Yılmaz’ı çok yakıştırıyordum ben.

http://cemrekemerfan.benimforum.org

Merve Sevi: İhanete uğramadım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» MERVE SEVİ
» MERVE BOLUĞUR
» MERVE ERDOĞAN