CEMRECİYİZ BİZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CEMRECİYİZ BİZ

Cemreciyiz diyorsanız tam yerindesiniz...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ROBERT PATTINSON OYNADIĞI FİLMLER İLGİ GÖRMEZSE OYUNCULUĞU BIRAKACAĞINI AÇIKLADI!..

YazarMesaj
Admin
ADMİNİSTRATÖR
ADMİNİSTRATÖR
Admin

ROBERT PATTINSON OYNADIĞI FİLMLER İLGİ GÖRMEZSE OYUNCULUĞU BIRAKACAĞINI AÇIKLADI!.. Empty
MesajKonu: ROBERT PATTINSON OYNADIĞI FİLMLER İLGİ GÖRMEZSE OYUNCULUĞU BIRAKACAĞINI AÇIKLADI!..   ROBERT PATTINSON OYNADIĞI FİLMLER İLGİ GÖRMEZSE OYUNCULUĞU BIRAKACAĞINI AÇIKLADI!.. Icon_minitimePaz Ekim 25, 2009 9:45 am

TÜM DÜNYADA FIRTINA GİBİ ESEN “TWILIGHT – ALACAKARANLIK” FİLMİNİN YILDIZI ROBERT PATTINSON OYNADIĞI FİLMLER İLGİ GÖRMEZSE OYUNCULUĞU BIRAKACAĞINI AÇIKLADI!..

“Twilight” filmiyle yıldızı parlayan, genç kızların yeni idolü Robert Pattinson, oynadığı filmler ilgi görmezse oyunculuğu bırakabileceğini açıkladı: “Eğer oynadığım filmler başarılı olmazsa oyunculuğu bırakırım. Bir işi beceremiyorsan, o işten vazgeçmek dışında başka bir seçeneğin kalmıyor. Twilight’ın ilk filmi vizyona girdiğinde de çok heyecanlıydım. Bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum açıkçası. Kendimi işe yaramaz biri olarak görüyordum.”

http://cemrekemerfan.benimforum.org

ROBERT PATTINSON OYNADIĞI FİLMLER İLGİ GÖRMEZSE OYUNCULUĞU BIRAKACAĞINI AÇIKLADI!..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Robert Pattinson Resimleri
» SİNEM KOBAL AÇIKLADI.. !!
» RIHANNA İLK SINGLE’ININ İSMİNİ DE AÇIKLADI!..
» YELİZ YEŞİLMEN “HAMİLE” OLDUĞUNU AÇIKLADI!.
» KIVANÇ TATLITUĞ, NASIL KIZLARDAN HOŞLANDIĞINI AÇIKLADI!...