Hande Soral (2 Şubat 1987, Bursa) Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur. (2005 yılında) Turgutalp Anadolu Lisesi (Eşit Ağırlık Okumuştur) mezunudur. [1] Aktristliğe Küçük Kadınlar dizisinde yer almakla adım atmış oldu. Yeni bir başlangıç olmasına rağmen büyük başarılar elde eden Hande Soral üç aydır Plato Film’den oyunculuk eğitimi alıyor. Bilgi Üniversitesi’nde psikoloji bölümünde okuyor. [2] Şu an Küçük Kadınlar dizisinde Armağan Gezici'yi canlandırıyor.
OKUL YAŞAMI Bilgi Üniversitesi’nde burslu okuyan Hande Soral, 4’üncü sınıf psikoloji öğrencisi. Aynı zamanda 3 yıldır İstanbul’da yaşıyor. Üniversite sınavlarında dokuz tercih yapan, tek istediği psikoloji bölümünü kazanmaktı. Psikoloji seçmesinin nedeni: Lise 1’de bir rehberlik öğretmeni ile, 2’inci sınıf için bölüm seçmimlerinde konuşmuş.Hande Soral: "Onunla öyle bir sohbet ettik ki, ikimiz de odadan çıktığımızda ağlıyorduk. O an karar verdim ve “Ben de psikoloji okuyacağım” dedim. Öğretmenim de bana elini uzattı “Hoş geldin aramıza” dedi. Türkçe- Matematik bölümünü seçtim ben de..."