Konu: Ceza bütün şarkı sözleri Salı Ekim 13, 2009 2:33 pm
Arkadaşlar, lütfen Ceza'nın bütün şarkı sözlerini burada paylaşalım. Başka konu açmayınız. Açılan konu silinecektir...
Fatmanur CEMRE KOLİK
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 27 Nerden : istanbul
Konu: Geri: Ceza bütün şarkı sözleri Paz Ocak 31, 2010 2:49 pm
CEZA - YERLİ PLAKA
Üstüme iyilik sağlık a Dostlar, Ceza rap yapar çok kötü toslar Bokslarınızı Bakıma alın a foslar Dostlarınıza yakın olun a be kozlar elinize geçti neredesin a Popstar? Lossva salonu ayakkabı boya kostar, Az konuşana kurdele takacaklar, Kara tahtaya da Ceza Yazacaklar.
yükselen ben değilim bak asansör, şayet beni uçarken gördüysen senin gözün kör, peşimde onlarca yalaka sahte post var, eninde sonunda yalnız bırakan o dostlar, bir bakayım derken şöyle, ben içine girdim öyle, bu ortam işte böyle, bu nasıl iş söyle, ipi kopmuş alemin, çivisi çıkmış dillerin, inada inat giderim tersine dilim fenerim, yol uzun ve pek dikenli çok uzun lan ben tükendim, yoksunum biçare kimi zamanda yalnızım, avare gezdim bak ne hale geldim, kim nasıl baktıysa öyle gördü ben buyum, nokta koyduk bitti, her bir yandan çektiler şu etime saplı kancaları, ve her gün engel ettiler belli var bir korkuları, bu yerli plaka korkutur, herkes sanar dengimdir, kimse bilmez ancak ceza nefretten de eskidir.
plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok, ne olacak,vou vou voo yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar...
öyle dar bir yerdeyim ki dünyam pek küçüldü, tek bir yanlış çok gözüktü geldiğim yer hep gürültü, pek sıkıntı çekti millet sabreden kazandı, benimle raks edenlerin kaçında var yürek, bir çok çakal rap in önünde tek bilek, birçok kanal taraflı yazdı gazeteler yalan, ve çok samimi dostlarım var, en önemlisiyse biliyorum ki yükselen ben değilim alçalan duvarlar sadece ve sadece, çok fazla dikkat çektik bu taktik değildi, gene de kapladı herkesi panik, buna tanık olan her genç tarihi yazsın, bir işe yaramazsa bu durur en alt katta, bir bakmışsın teker teker dökülmüş tüm dostlar, ne ad nede sanın kalır ve unutulur gidersin, yükselirken ekmek yerken, yere düşerken saçmalarsın, hiç süren yok suyun ısındı güneş doğdu kuyu kazılmaz.
plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok, ne olacak,vovvoovvvoov yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar...
dört koldan taciz çok belli bariz, makas alır kızlar yanaktan erkeklerse diss, farklılaşma çabası içine girdi herkes, ghettolarda bile mohikan var oğlum, her bir kafada farklı ses, farklı vizyon her sokakta yükselir duvarlar, yabancı marka giydi her kesimden muhalefetler, ellerinde boş bir defter yazıldı aynı şeyler, daim kullanıldı aynı renkler anlaşılmaz boş resimler, ömür de belli ineceğin o katta, düşeceğiz birlikte belki sanma kurtuluş var, kader bu belli olmaz kaçar gider yanından herkes, zaten biz birer hiçiz şayet bu böyle olmasaydı unutulur muydu o eski sesler, bulut olursa yağmur beklenir güneşli günler çok yakın, ve rüzgarım hep esti, kısa bir not sazın içinde şeytan yok, 77 Üsküdar yani bu plaka yerli...
plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok, ne olacak, yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar...
haha! ceza 2006 yerli plaka plakam yerli sırtım terli istanbul anadolu yakası üsküdar-kadıköy digitolia records ha! ben hep burdayım plakam yerli yerli plaka 2006 ha!ha!
rapstar! medcezir! cezaaa! haaaym!
Fatmanur CEMRE KOLİK
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 27 Nerden : istanbul
Konu: Geri: Ceza bütün şarkı sözleri Paz Mart 21, 2010 4:25 pm
CEZA-Açık ara bul kon... Tamam ver hadi bana mikrofonu geri bas Gerisini bana bırak iki adım geri kaç Geri geri,sönük gözünün feri Vakit az,nakit yok,peki biz kime deli deriz?
Hadi sor,sana krom kaplama,som altın düşler Saman altından yürütülür işler Fosforu parlayan balıklara ağlar Bosphorus ağlatır,avlar derken
Sende mi istiyorsun lan seni eşşek Dili bozuk gevşek,battle'ım refleks gibi Sana flashback yaşatırım Keş gibi gezme etrafta
Bu gelen ekspres benim ezerim seni,işte delisi evin Peki bu nasıl bir edep,bana bir yudum su verin Diyeni vuranı gördüm,titredi elim Açık ara fark var git iyice geril
Açık ara bul kon
Dedi baba,çek baba,bana çek yaz Sana çek ona çek sene sonu iflas Ana mal,faiz,nema bir de kapital Vakit yok,nakit misiniz hepiniz?
Işığı kıs hadi,gel bana gel,senin fake rapin Flex rapim yeter sana git de tepin İkidebir sersefil dans et hadi gel beri gel Beri beri gel hem yeraltı hem zemin
Hep tertemiz kafiye atan o fatalrhyme Geliyor geri geri,geriyor sinirleri Ve delisi evin o ve Biçoğuna da batan rhyme
Suratına punch yirmi bar,bir de punch line Bırak beni tutma kukla diğilim ki yok ipim Çok sesi çıkıyormuş çok itin,vakitsiz öten horozu kesince, Bitakım horoz sevenler hep ortaya çıkıyomuş,hep bir anda nitekim
Açık ara bul kon
Devir hadi şişeleri iyice zum ol Akebuno gibi ezerim bu aynı sumo Adrenalin yüzde yüz,bu rap en extreme spor Hedefe kilitlenip de vurdum geldi rapor
Ateş kor gene hala,dostlara sor Panik yok dostum o kılıcı kınına sok Beynini yor beynini ye dur orada Keyfini sür hayatın ve soru sorma
Gelde gülme,komedyenler iş başında Ağızlarında bakla ıslanmaz ki Anlaşılmamazlıktan kaynaklanan hatalar her tarafta var zaten Biz bu kadar yazdık bertaraf eder mi sence?
Herkes de birbirinin açığını arıyor Herkes vuruyor affetmiyor düşeni Bırakmayız peşini kolayın Ama zora gelince de zaten bir çoğumuz üşenir
Açık ara bul kon
Açık ara bul,açık ara bul,açık ara bul,açık ara bul kon
Cruel ßüşra CEMRE KOLİK
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 22/02/10 Yaş : 30 Nerden : DünyadanxD
Konu: Geri: Ceza bütün şarkı sözleri Ptsi Mart 22, 2010 1:35 pm
Feyz Al
Vakit az yada çok, nakit al cebe sok, para var yada Yok, filozof dede korkut'a itekaka sorma kitabı bırak Orda, Bu tarihe lanet olsun, alakok gibi ol holocausta bi son Bana kalsa muson, yağmuru yağsın alevinize sönsün, Savaşınızın şerefi yok şeref o savaşı çoktan terk etti bok Koktu çok. panik atak oldu bu toplumun oğlu ve kızı Gelinim ol Kızımı satamadım ananı getir kaynana kaynadı işini bitir Nasıl olsa sana karı bol. sonu karakol, kanı donmuş bir Karı dul, Mahremiyeti yok mahkemeside mi yok acaba bu işin fişini Çekip işini bitirin yeter, cezası bu raple birazcık Keder, Kimi tezgah açar biri tezgah kurar kimine çamur atar, Yada kalpazan olup okutur o paraları, Kimi rakının dibine vurup önünü göremez, o bir erkek Olur. takım elbise onun üniforması yarın herkesin Delikanlısı, Körfez kan gölü bunu boşver, röntgen daha ağır basabilir Sağduyu yok boşken bile hoşgörü kalmadı, Sen tokken ben tokken, ama çoğumuz açken anadolumuz hoş Hep, kara doluyuda def et, Hadi zehiri sokma karikatürü bu memleketimin ha, kendi Kendimize gülüyoruz acaba neden, Gerilim hat safhalarda, deliren bir toplumdur bence Ufuktaki görülen
Nakarat
Feyz al bu gerçek korkma sakın, ürkme, tırsma, geri dönme Şans var Kim özüne dönüp eleştirebilir boşver, hepinize iyi akşamlar
Bana yazdıklarımın anlamını sormayın yazdıklarım benim Zaten Anlamımı muhafızlarını çek ve mahmuzla vurma gazeteci Kuyumu kazma, hiçim ben niçin rapim var bu sizin için Vede ahını almam hiçbir p in, benim için and için rapin Saklayın dil uzatanıda biçin ve o buçuk abazanın alemi Bitsin Bir öpücük işi bitiremesin o dudağına uçuk, onun kulağına Küpe vede ayık olur Açın gözünüzü dik durun, gözü pek onun, kick vurur ben Coşarım zafere koşarım, akıbetimi boşverin olun siz emin Victoryi yakın bu ilk turu rapin, tepelerin üzerinde pipi Gibi tepin Bak hadi gerimi kelime dağları dolu alma eline silahı Toplum mahvolur mahvet izi farkı varmı marka hepsi farklı Farklı babaları kanlı haklı kafaları kolpa, kastı, astı Bastı Masalına inananı bol.kastı beni bu rol, yordu beni bu yol Olsun varsın ezelden berime kastım, ekşi sözlükte yazıları Kansız yapacak kişi yok, emeğinin içine sıçsın Deli ben olurum akıllı o gidip alsın, koşuyor banane ki lan O geri kalsın Besle karga gibi gözünü oysun, bu gece gelip benim son Sözümü duysun Aileme dostuma selamlar olsun beni savaşa soktular Koşturdum
Nakarat
Feyz al bu gerçek korkma sakın, ürkme, tırsma, geri dönme Şans var Kimi özüne dönüp eleştirebilir boşver, hepinize iyi Akşamlar
Kimseye benim için öl demem, belki derim bana bi buse ver Ama bu sefer çok kızgınım, ben sakinim ben muteber Ey riyakar, ey düzenbaz, en hilekar, hadi bi yaklaş, heryerde Bir isyan vakası var, her derde bir derman bulunamaz Sözüm ona feleğini buldu donla kolu koptu ve gemisi battı Koptu irtibat, tut itibarı var, put gibi tapar ona, firavun Gibi sapar ona Pis herif hadi bana diss yap, bu ne biçim isyan, bu kocaman İstanbulu sana dar edecek olan adamım ben Bu rapler yürekten gelir sen ise kaç. sen benden bende Senden farksız, derken ben senden erken kalktım Bırak benden gelen rap aksın, kalem yazsın sen sus bakiyim Hop! kalem elimde arkada yüküm çok Kaleme saygıyı gösterebilen yok, yazdım hepsini ve savaşa Karşıyım, ama dikkat et evlat, ceza'nın da bir kara listesi Var Mi gibi yaşayana dar sokaklardan selamlar, kime özüne Dönüp eleştirebilir, boşver hepinize iyi akşamlar
Nakarat: x4 Feyz al bu gerçek korkma sakın, ürkme, tırsma, geri dönme Şans var Kimi özüne dönüp eleştirebilir boşver, hepinize iyi Akşamlar
Cruel ßüşra CEMRE KOLİK
Konu: Geri: Ceza bütün şarkı sözleri Ptsi Mart 22, 2010 1:38 pm
Ceza - Anneme
Gözlerim ateşle donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah!Islak gözlerin üstüne nur gibi kar yağmış bahçesinde solmadı tek bir çiçek bile kuru kuru gitmek olmaz bir dilek dile!Ölümün önüne geçmek olmaz yok isyan ancak buna kalp dayanmaz ancak farkına varmak gerekir herhangi bir suçlu aranmaz!İlk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim ayım meleğim yıldızım! Bu şarkı çok hoşum gidiyor
Cruel ßüşra CEMRE KOLİK
Konu: Geri: Ceza bütün şarkı sözleri Ptsi Mart 22, 2010 1:39 pm
Ceza - Holocaust
Holocaust Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt aynı don anlatırım ben derdimi yalnız eyy biminii microphone Şimdi bi bana bi bakınız haydi muamelesi kesebilir haas** ve de muhammed ali gibi gelir asi Bana bak beni gör vede öl fani sözüm hep duyulur tepeden bariton Mekanım olabilir her an ozon yanıma gelenin canına girecektir eyy bimini microphone... O oo bunu ben bunu sen şunu ben onu sen gülü ben günü sen fenomen olacak dolacak heryer Menemen kıvamı balçık gelemem elemem dostumu göremezsem düşmanın postunu Yere seremezsem rüzgar gibi esemezsem veremezsem kalbimi geri gelemezsem Sen beni bilemedin yüreğimi göremedin kendini bilemedin yamacıma gelemedin Amacına varamadın heryeri karaladın barışıda yaraladın acımadan aldın Rüyalara daldın bal arısı gök karası istanbul kalem harp okulundan çıktı En baba rap işte başına darısı Ma mama.. .microphone unu getirsene bana baksana laklak etme sakın ha sen beni dinle Kelimelerimi kilometrelerce milimetrik hesaplarla yazdım ha İhtiyacınız varmı yardıma hatalı rhymelar fatalrhymelar çatal olur ha yatacaktır yere Bala banacaktır kanacaktır akacaktır rüzgar gibi esecektir geri gelecektir Ceza etnik bir sentezdir bela teknik bir arızadır üç fazdır kanadı kırıktır Taktik kuşkunun oluşumudur şu yaptığım rapteki uçurumdur. .. Bak beni gör hadi kamil ol tepeden tırnağa sen hami ol rap e göz kulak oldum sende ol vede Holocaustu gören insan ol arı gibi uç kartal gibi kon ne sen köle ol nede ben patron Rhymlarım can yakabilir aa pardon eyy biminii microphone şimdi bi bana bi bakınız haydi Muamelesi kesebilir haas** vede muhammed ali gibi gelir asi bana bak beni gör vede öl fani sözüm hep duyulur tepeden bariton mekanım olabilir her an ozon Yanıma gelenin canına girecektir eyy bimini microphone... Bana bak yo kalbini aç son atak yo muamele pak katarakt yo görünen köy bu dayak sözlerle gelen Kendini nostradamus sanana namus gerekir ceza gibi bir kabus gerekir Fanus gibi göt deliğinize çikita bir muz sokulur bana bir bakınız Akınız underground u kafanıza takınız yakınız aleve veriniz her yeri Holocaust u görünüz gösteriniz işte bu hiphop gösterimiz yo allah rap in CEZAsını verdi.... Çok zorlndım ama ezberledim
Cruel ßüşra CEMRE KOLİK
Konu: Geri: Ceza bütün şarkı sözleri Ptsi Mart 22, 2010 1:40 pm
Ceza - RapStar
Rapstar Türk lokumundan yermisin bu rapstarın derbisi ve de hiç kan akıtmaz, mermisi Beni görebilecekmisin abisi, herkes piyasada bir ben eksik bir popstardanda neyim eksik. Sizi bilmem bence fazlam akıldır hadi kalkta bak lan nerede kaldı bak nam şöhret ve şan Dersi olmaz sıra herkese gelecek gibi önce mikrofonu tutmayı öğrenmeli bunu bilmeli Herkes birşey zannetmeli seni beni deli gibi görebilir ama yenemezsin Bana geri dönebilir ama gidemezsin ben pabuç bırakmam eğer ben bir rapstarsam Limuzin bol para süpermodeller hem popüler hem sansasyonel hmm bence boşta kalsın İyiki bir popstar olmadın birdenbire kendini bozacaktın İçki sınırsız etmiş arsız bunu ben bilemem Sen bulacaksın her biri birbiri ardına hırgür vırvır hergün dayanamadım Eskiden erkekmiş tanıyamadım siz bize getirin biz karalayalım Dikkat et bu rapin faslı mikrop kapma dilim paslı bu Patlak clublar beni kastı bu çatlak seslere suikastti bu... Benim üstüme gelmeyin artık yeni bilim olacak hiphop Bunu görmezden geleceksen eksenin etrafında dön sen dengen bozulur sersem Yere serilecek her flowunuz aynen yengen televizyon dizi karakterlerimi adam edecek bizleri Roketle atmadılar beni doğuştan bir yıldızdım basamakları tek tek çıktım Umrumda değilki star olmak basın bak bu yeni basım yeni bir nazım becerebilen Çok yok çok detone ve çok fazla cover var sorsan işi bilen onlar anırmakla rap yada rock olmaz hee Yapılan hatalara hep bir ört pas en korktuğumdu benim O üç faz ve tek pasla yenebilen bir cambazdım her yalana bak bu gönül inanmaz... Nakarat Hala meclisim ala ben bulamıyorum hiç mana ala olan bu raptir bu duyduğun rapte tekdir Anlamadıysan yuh sana bu sesle bence git ve top sektir Mecazi anlamlar kötektir namı değer ben ceza..... Müzik- Düzenleme : Dj Mic Check Kuvvetmira Studio İstanbul Coldhose Studio İstanbul
Cruel ßüşra CEMRE KOLİK
Konu: Geri: Ceza bütün şarkı sözleri Ptsi Mart 22, 2010 1:40 pm
Ceza - Sen Oyna Dilber (feat. Killa Hakan)
CEZA = Fazla popüler olmak kaçınılmaz dinlendikçe Popüler olmak amacım değil dinlenmek sadece Fikr-i firar eylemiş senkron kaymış millete kat-i Sonuçsa beter yıllardır sahteler var sahnede
Başına Anadolu kelimesini koyunca kralsın Zaten disiplinde yok meyhaneci yıllardır doldurur Korku filmi gibi tekerrür şenses seda tırmalar Kumarbazlık diz boyu koçum iddaaya var mısın
Anılar oğlanca canlanır moralin bozuksa dinle Depresyondan çıkma yaşar rapte yapma Playback gitar çalmaktansa susarım daha iyi Çok komiksiniz siz kuklalar oynayın bari
Kimin burnu daha iyi koku alacak acaba Kim avına daha önce ulaşacak Ahlaksız merhametsizin yanında kalmaya devam ederse Maskeler düşer şakşakçılar yanında gider
NAKARAT: Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler
= Killa Hakan = Her derde girdim maydonoz oldum Ağrıdı başım kanlı kanlı yedim İndirdim mideme ekmek aşım Kaşım kaç kere açıldı yarıldı burnumda da kan
Yinede rap dedim yürüdüm Açıkta hedefteyim her an Şimdi bazı bebeler konuşup rapi kötüleyip ezmekte Ama haberleri yok ecel çok yakınlarında gezmekte
Adam dediğin adam gibi oturur adam gibi gezer Hip hop dedi mi aklınızdan neden hep kötü şeyler eser Durun bir rahat olun hele rahat geri yaslanın Elbet bi çaresi vardır kırıcaz bileğini en kral aslanın
Paslaşın karanlıkta yada sisli günlerde haber Kalan yaşar kurtulur derler ölenin arkasında kader Kimin işine geliyosa neyi nerde nasıl yapalım Bugün domuz karga kuş yarın başka bişeye tapalım
Ne olacaksa olsun Bardağım rakıyla dolsun Senin korktuğun yerde Benim mekanım olsun
NAKARAT: Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler = CEZA = Dikkaaat! istekler ihtiyaçlarımıza karşı Gereksinimlerinde listesinde Pek gereksiz olan en üstte yazılı Biz denizde yüzüyoruz akıntı çok
Biz kerizmiyiz, helal peşinde koşuyoruz Yada hapiste çürüyoruz Ve de bi başka bakıyoruz Bazen aşka dalıyoruz
Naaş omuzlayıp gömünce sanki ders mi alıyoruz Öleni anıyoruz birbirimizi tanıyoruz Genede düşene vururuyoruz Bugün güzel birgün yarın nasıl olur bilinmez
Dünde yaşanır ancak dünden hiçbir ders alınmaz Bugunde bitecek elbet iyi bir gelecek ister herkes Benim rapim var başkasında zar Hayatın ritmi dar
Benim sesim yürek benim bilek benim Tüfek değil dilim silah değil Bu duyduğun benim Yalan değil
Sessizlikten önce bence Sende bi nota ol Belki yeni bir şarkı bestelersek Düzelecektir her bir yol
NAKARAT: Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler Süperrr xD
Cruel ßüşra CEMRE KOLİK
Konu: Geri: Ceza bütün şarkı sözleri Ptsi Mart 22, 2010 1:41 pm
Ceza - Buna Dur Dedi General
Pop denilen hep mini mini mini mini Rock ve rap liberal binin binin binin binin Gerisi hep kapital inin inin Buna dur dedi ceza general
Hadi gel sen bana pasını ver Ve bana soru soracak olan o pis metropol kölesi, babi-ali yalaması Tertemiz raplerime cevap ver ama sorularsa pis Şu penisimi tut bana bak hadi gör beni Benim yaptığım işe saygı hiç ölmedi Ben başa hiç kazak örmedim hiç bölmedim Ve de sizin gibisini ben hiç sevmedim Kalk bi minik micro-fonunu bana da getir Kumpas her yerde sana para getirir Ancak anlaması da çok zor gelir Zoru başaramayan herkes sanat güneşidir
Pop denilen hep mini mini mini mini Rock ve rap liberal binin binin binin binin Gerisi hep kapital inin inin Buna dur dedi ceza general * 2
Düm teka düm tek hadi panik atak hadi hadi İte kaka pop teneke hop nereye kop da gel hadi top peşinde boş kosmak hoş mu sence loş odada çöp mu kaçmış içine (sor hadi bakalım) Bak burada kim var aklıma gelemez Atla gidilen bu yolu tek başıma yürüdüm ben Hep mi zor işimiz tekmeleri yedik de geri çekilmedik Tekleme nedir bilmeyiz (bizler) Pinpon topu gibi bir sağa bir sola Budalaca bu oyunu oynayan herkese müjde var Hepsine hücre var e bizdeki de mide Bu kadarı yenemez sunulan hep hile
Pop denilen hep mini mini mini mini Rock ve rap liberal binin binin binin binin Gerisi hep kapital inin inin Buna dur dedi ceza general