Konu: Atiye Deniz bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:43 pm
Arkadaşlar, lütfen Atiye'nin bütün şarkı sözlerini burada paylaşalım. Başka konu açmayınız. Açılan konu silinecektir...
Admin
Konu: Geri: Atiye Deniz bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:43 pm
Atiye Deniz - SALLA
Hangi aşk yola gelir ki Acı veren biri mutlu eder mi ? Aldatan aldanırmış değer mi ? Bahane bol.. gönül dara düsünce, İnsan hata yapar mı sevince ? Sınırları çizersin giderse
Üzeni yolla İsterse dönsün sonra Salla ardına bakma asla Yolla aldatan aldansın.. salla (2x)
Admin
Konu: Geri: Atiye Deniz bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:44 pm
Atiye Deniz - DELİ Ya(farkı Ortada)
Farkın varsa başkasından Kazanırsın yorulmadan Kalbinde kapris yoksa aşktan yana Ulaşırsın doğru ona vaktinde Varırsın mutlu sona Neye inanırsan bir gün onu yaşarsın Yorulma asla Sonuna kadar aşka yüreğini açarsın Değişme asla Deli ya deli ya deli ya Aşkıma bana havama huyuma deli ya Nasılda bana deli ya deli ya deli ya Farkım ortada
Admin
Atiye Deniz - Don't Think
it doesn't live it doesn't live this love doesn't live with you what does it give what does it give this love doesn't do any good how could i know how could i know your love is just too cold and i feel yes i feel it doesn't give me any hope
and i know and i know and i know and i know i'm gonna miss you somehow sometime but i know but i know but i know but i know you're gonna dissappoint me again
dont think you give me back
it doesn't live it doesn't live this love doesn't live with you i was wrong i was so wrong you don't know me as i thought what can i do what can i do? cause there's no longer love left for you you missed your chance just leave me alone i dont want your love anymore
and i know and i know and i know and i know i'm gonna miss you somehow sometime but i know but i know but i know but i know you're gonna dissappoint me again
aşk yok yalan pembe senaryo bitsin tamam oynanan tiyatro geçsin zaman sonu fiyasko sonsuz sanan ne ilk neden son adına bestelediğim tüm melodilerimi geri ver öyle git geri gelebilme ihtimalini sevemedim çok basit sende aşklar on taksit de bizde sevgi tek silim format attım anılarıma bırakmadım tek kesit ruhumaa reankarne aşk benim boy verin yalanı duydum yalana doydum kalanı boş verin sorular hep basitti aşka dair cevaplarsa komplike algılarımda saklı yargım duygularsa tek hece
you're gonna dissappoint me again so
dont think you get me back i said
Admin
Atiye Deniz - Dondurma İşte geliyor bu yazın tatlısı Atiye.. Güneşin sevdalısı Hem izler hem dans edersin Toplansın herkes İşte yılın bombası Dondurma gibi bir şey Vanilya çilek çikolata
Konu: Geri: Atiye Deniz bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:45 pm
Atiye Deniz - GÖZYAŞLARIM
Birtek sende gözyaşlarım akar Birtek senin avcunda aynı olurlar
İzlersiin kendini aynada Beni birgün hissedinceye kadar(2)
gözyaşların gözyaşlarınla akar gözyaşların gözyaşlarınla akar
Birtek sende gözyaşlarım akar Birtek senin yüreğinde şarkı olurlar
dinlersiin şarkıyı yüreğinde beni birgün hissedinceye kadar(2)
gözyaşların gözyaşlarınla akar(4)
Admin
Atiye Deniz - GÜNAYDIN
Günaydın günaydın günün aydın Komplike bir aşk gözümüz aydın Uyurken bir güzel sayıkladın Bari rüyanda uslu dursaydın Kendini çölde susamış saydın İçkini getiren çıtırlara kandın Zehirde getirse içilir sandın Gülümsedin, sayıkladın, yumuşadın, oynadın Bari bir gün düzgün uyansaydın Ben seni rüyalarında yakalıyorum Çapkın sana kendini Çok komik oluyorsun Günaydın günaydın günün aydın Komplike bir aşk gözümüz aydın Uyurken bir güzel sayıkladın Bari rüyanda uslu dursaydın Kendini haremde padişah sandın Meyveyi veren huriye kandın Yazmaya daldın çok havalandın Gülümsedin, sayıkladın, yumuşadın, oynadın Bari bir gün düzgün davransaydın Ben seni rüyalarında yakalıyorum Çapkın sana kendini Çok komik oluyorsun Günaydın günaydın günün aydın Komplike bir aşk gözümüz aydın Uyurken bir güzel sayıkladın Bari rüyanda uslu dursaydın
Admin
Atiye Deniz - HAL HAL HALİM YOL
Dilenci geldi kapı eşiğine Güzel dedi ki allah versin Ona ben dilenci değilim dedim Allah aşkı için bana bir öpücük
Sana ezelden hastayım Yokluğunda yastayım Doktorlar çarem değil Aşkındır benim ilacım Hal hal hal mal mal mal Sensin benim ilacım
Anneciğim ben hastayım Bana doktorumu getirin Ama doktorun ilacı beni iyileştirmez Anca sevgilimi yeniden görmek bana şifa verir Hal hal hal halim yok Mal mal mal malım yok Hal hal hal halim yok Mal mal mal malım yok...
Admin
Konu: Geri: Atiye Deniz bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:46 pm
Atiye Deniz - I Love You
MY WORDS DON�T SUFFICHE TO PROVE YOU MY LOVE LOOK INTO MY EYES FEEL MY HEARTBEAT NOW YOU KNOW LOVE, WHAT YOU SEE IS FOR YOU NOW YOU KNOW LOVE, WHAT YOU FEEL IS FOR YOU
OOOH... I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU YES I REALLY LOVE YOU
MY WORDS DON�T SUFFFICHE TO PROVE YOU MY LOVE SO I WILL SHOW YOU ALL THE THINGS THAT YOU DESERVE THEN YOU KNOW LOVE, WHAT YOU SEE IS FOR YOU THEN YOU KNOW LOVE, WHAT YOU FEEL IS FOR YOU
YOU�RE THE ONLY ONE FOR ME DON�T YOU UNDERSTAND BABY?
Admin
Atiye Deniz - It Hurts Me IT HURTS ME, YES IT HURTS ME I DO ALL TO MAKE YOU HAPPY BABY BABY BABY TELL ME DO YOU LOVE ME
WHAT DID I DO WHERE DID I GO WRONG? WHY DO I FEEL LIKE YOUR LOVES NOT STRONG? DON�T YOU FEEL LIKE YOU�RE BEEN LOVED OR GIVIN� THE THING THAT YOU DESERVE? IS IT THE FOOD CAN�T I KEEP THE HOUSE? IS IT THE SEX BABY TELL ME NOW I KNOW YOU KNOW THINGS AIN�T THE SAME AND I DON�T WANT TO GIVE MY LOVEIN VAIN CAUSE
I HATE BEEING TREATED LIKE I�M UNWANTED OR LIVIN� LIFE IN FEAR LIKE I�M BEEING HUNTED OR EVEN FEELING LIKE NO ONE CARES IT�S BEEN LIKE THIS FOR THE PAST TWO YEARS HOW LONG DO YOU WANNA KEEP ME ON HOLD? WINTER IS COMING AND IT�S GONNA BE SO COLD SHOULD I SPEND THE NIGHTS ALONE AGAIN? JUST BE A MAN AND STOP CAUSING ME PAIN
LET ME KNOW THE TRUTH BEFORE IT�S TOO LATE BEFORE ALL MY LOVE TURNS INTO HATE HOLDING BACK WILL DO US NO GOOD I WANNA SMILE AGAIN INSTEAD OF HAVING BAD MOODS I�LL GET OVER IT TIME HEALS SORES THE DAY WILL COME WHEN MY HEART WILL CURE I STILL LOVE YOU LIKE I DID BEFORE
BUT IF YOU DON�T BABY JUST LET ME GO
Admin
Atiye Deniz - MUAMMA
Muamma Muamma bitmez ki Aklımdan gitmez ki
Delice seven kaçıp gider mi Aşk istesen, korkma benden Muamma bitmez ki İçimi bilen hissetmez mi Bul kendini al sevgini İkimize yetmez mi
Söz miskin Bıçak keskin Unut gitsin Sen teksin
Delice seven susup bekler mi Ben istesem, ne beklesem Muamma biter mi Bir denesen farketmez mi? Al kendini bul sevgimi İkimize yetmez mi
Söz miskin Bıçak keskin
Delice seven kaçıp gider mi Aşk istesen, korkma benden Muamma bitmez ki Bir denesen farketmez mi Al kendini bul sevgimi İkimize yetmez mi
Söz miskin Bıçak keskin Kalp bitkin Muamma bitmez ki
Unut gitsin Sen teksin Aşk gelsin Muamma bitmez ki
Delice seven kaçıp gider mi Aşk istesen, korkma benden Muamma bitmez ki Bir denesen farketmez mi Al kendini bul sevgimi İkimize yetmez mi
Muamma bitmez ki Aklımdan bitmez ki
Admin
Konu: Geri: Atiye Deniz bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:47 pm
Atiye Deniz - YALANCI MEVSİM
Sen kendine yalancı bir mevsim yaratıp terkettin Buraya kadarmış gerisi kadermiş Dedin ve bitirdin (2x) Ama mevsimi gelmedi ki ayrılığımızın Özlemim bitmedi ki Dinmedi göz yaşlarım Ne yaprak dökülüyor Ne yağmur ne de kar Yarattığın mevsim hilekar Ne deniz ne güneş ne de toprak isyankar Yarattığın mevsim hilekar
Admin
Konu: Geri: Atiye Deniz bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:47 pm
Atiye Deniz - You (Sen)
THESE FEELINGS THAT I GOT FOR YOU INCREDEEPLY EMOTIONAL THE WAY I SEE, THE WAY I KNOWDIBLE, YOU LIKE I FEEL YOU, I LIVE YOU, ONLY YOU (HEY) THESE FEELINGS THAT I GOT FOR YOU CAN�T KEEP INSIDE, WANNA LIVE OUT, SO NATURAL THE WAY I SEE, THE WAY I KNOW YOU LIKE I FEEL YOU, I LIVE YOU, THERE�S ONLY YOU (HEY)
LIKE THE SUN, LIKE THE SUN YOU BURN IN MY SOUL YOU LIGHT ME, YOU WIND ME WITH YOUR FIRE
SEN, SEN, HER YERDE YALNIZ SEN GÖRDÜĞÜM, BİLDİĞİM YALNIZ SEN SEN BİR TUTKU OLDUN İÇİMDE GÖRDÜĞÜM, BİLDİĞİM YALNIZ SEN
BİR GÜNEŞ GİBİ, BİR GÜNEŞ GİBİ DOĞDUN GÖNLÜMDE YAKTIN BENİ, YIKTIN BENİ YALNIZ SEN BİR GÜNEŞ GİBİ, BİR GÜNEŞ GİBİ DOĞDUN GÖNLÜMDE YAKTIN BENİ, SARDIN BENİ YALNIZ SEN
Admin
Konu: Geri: Atiye Deniz bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:48 pm
Atiye Deniz - BİLE BİLE
Sana hayaller getirdim Beraber izleriz diye Sana sundum en güzelini Beraber seçeriz diye Yorulmadım sevmekten Yorulmadım vazgeçmemekten Yorulmadım hayal etmekten Anlarsın diye beklemekten Özledim seni aramayı Yanında olmayı Özledim seni özgürce koklamayı, okşamayı Özledim sana her halinle sarılmayı Seninle senin olmayı
Ben sana aşığım her şeyi bile bile Hadi seçelim bir yaşam seve seve (x2)
Admin
Konu: Geri: Atiye Deniz bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:48 pm
Atiye Deniz - AŞKINA DA SANADA
Ben bilmece doldurmam Lafı pek dolandırmam İki tam bir yarım şu kalbini utandırmam Sen gülleri dikensiz istiyorsun isteme Yüzüm kolay gülmüyor kırılmışım bir kere Öfke nöbetlerinden sahte gülüşlerinden İğneli sözlerinden dersimi almışım ben ohoohho işte böyle
Aşkına da sanada Geçmiş olsun banada Senden her şey beklenir nanannaa (2x)
Gelmeyen taş olsun mu ? Arasın mı dursun mu ? En güzel günlerinde sarı yaprak olsun mu ? Sen gülleri dikensiz istiyorsun isteme Yüzüm kolay gülmüyor kırılmışım bir kere Öfke nöbetlerinden sahte gülüşlerinden İğneli sözlerinden dersimi almışım ben ohoohho işte böyle
Aşkına da sanada Geçmiş olsun banada Senden her şey beklenir nanannaa (2x)
Admin
Konu: Geri: Atiye Deniz bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:49 pm
Atiye Deniz - Bana Bir Insan Lazim
CAUSE I NEED A MAN (A MAN) A MAN JUST FOR ME (FOR ME) THAT�S JUST THE WAY THAT�S JUST THE WAY THAT I WANT MY LIFE TO BE A MAN (A MAN) A MAN JUST FOR ME (FOR ME) THAT�S JUST THE WAY THAT�S JUST THE WAY THAT I WANT YOU TO BE
BANA BİR İNSAN LAZIM BENİ OLDUĞUM GİBİ GÖREN BANA BİR İNSAN LAZIM BENİ OLDUĞUM GİBİ SEVEN BANA BİR İNSAN LAZIM BENİ SAYAN VARLIĞIMDAN HOŞLANAN BANA BİR İNSAN LAZIM ADAM GİBİ ADAM OLAN
BANA BİR İNSAN LAZIM BENİ DİNLEYEN, DESTEK VEREN BANA BİR İNSAN LAZIM TARTIŞABİLEN, KAVGA SEVMEYEN BANA BİR İNSAN LAZIM BENCİL OLMAYAN, PAYLAŞAN BANA BİR İNSAN LAZIM ADAM GİBİ ADAM OLAN