Konu: Sibel Can Bütün Şarkı Sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:19 pm
Arkadaşlar Sibel Can'ın bütün şarkı ve şarkı sözlerini burada paylaşalım. Başka konu açmayınız. Açılan konu silinecektir...
Admin
Konu: Geri: Sibel Can Bütün Şarkı Sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:19 pm
Sibel Can - ÇAKMAK ÇAKMAK
Icimde bir kipirti var hayir ola Hop oturup hop kalkiyor gönül okuyor canima Ne desem bos sigmiyorki ele avuca Diyorki Leyla konustu Mecnununa
Oooooff ooff Gafil avladi bu kez kahbe felek Bi yolunu bulup oyuna getirdi yine Tuzaklarina düsürdü beni bilerek
Oooooff ooff Her halinden apacik belli Oda yere bakan yürek yakanlardan Atesten gömlek
Yine basimda kavak yelleri Aciyi sardi yarin alevleri Dili yansada gönül aldirmiyor
Ama cakmak cakmak o gözleri Tam on iki den vurdu kalbimi Olan oldu bu gönül ferman dinlemiyor
Bakisi gülüsü pek hos Agzindan bal akiyor Onsuz hayat bos Can katiyor canima
Icimde kelebekler ucusuyor Yol aldim asiklar diyarina
Oooooff ooff Gafil avladi bu kez kahbe felek Bi yolunu bulup oyuna getirdi yine Tuzaklarina düsürdü beni bilerek
Oooooff ooff Her halinden apacik belli Oda yere bakan yürek yakanlardan Atesten gömlek
Yine basimda kavak yelleri Aciyi sardi yarin alevleri Dili yansada gönül aldirmiyor
Ama cakmak cakmak o gözleri Tam on iki den vurdu kalbimi Olan oldu bu gönül ferman dinlemiyor
Olan oldu bu gönül ferman dinlemiyor
Olan oldu bu gönül ferman dinlemiyor...
Admin
Konu: Geri: Sibel Can Bütün Şarkı Sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:20 pm
Sibel Can - ÇANTADA KEKLİK
Esen rüzgar uçan kuşlar getirdiler kara haberi Elin diline dolamışsın beni cık cık cık cık çok ayıp Sana olan sevgimi hafife alıpta kendini Üstün tutmuşsun öyle mi ?cık cık cık cık çok ayıp
Eş dost diyor ki gıyabında Atıp tutuyor sağda solda O her emrime amadedir Diyormuşsun ona buna
Daha neler amanın daha neler ammada yaptın Sen beni çantada keklik farzedip aldandın Daha neler daha daha neler ammada abarttın Ben elimi sallasam ellisi güzelim Kala kala sana mı kaldım
Sözüne yeminine ihanet edip nasıl kıyabildin bize Seni adam gibi adam sanmıştım cık cık cık cık çok yazık Sana kapılarını kalbimin sonuna kadar açık Baş köşede yerini ayırtmıştım cık cık cık cık çok yazık
Eş dost diyor ki gıyabında Atıp tutuyor sağda solda O her emrime amadedir Diyormuşsun ona buna
Daha neler amanın daha neler ammada yaptın Sen beni çantada keklik farzedip aldandın Daha neler daha daha neler ammada abarttın Ben elimi sallasam ellisi güzelim Kala kala sana mı kaldım.....
Şimdi yan hadi yan oturupta haline yan Vur başını vur vur taşlara Hiç ağlama sızlanma nafile yalvarma bende Bittin sen geçmişler ola
Emrine amadeymiş
Daha neler amanın daha neler ammada yaptın Sen beni çantada keklik farzedip aldandın Daha neler daha daha neler ammada abarttın Ben elimi sallasam ellisi güzelim Kala kala sanamı kaldım
Admin
Konu: Geri: Sibel Can Bütün Şarkı Sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:20 pm
Sibel Can - CANIM BENİM
Hani gözün benden başkasını görmezdi Hani benden başkasını sevemezdi Hani dünya bensiz bir an bile çekilmezdi Şimdi ne oldu ki söyleyen gitti
Sözlerin bir anlık öfkeyse anlarım Aşkta gurur olmaz söylemedin sayarım Niyetin sabrımı denemekse anlarım Beni terk edip gitmekse yanarım
Canım benim canım benim Cananım İlk (tek) aşkımsın sana hayranım Canım benim canım benim Cananım Bir değil bin ömrüm olsa Yine de ben sana hayranım
Admin
Konu: Geri: Sibel Can Bütün Şarkı Sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:21 pm
Sibel Can - CANIM EFENDİM
Güzelmiş çirkinmiş önemli değil, Ben ona aşığım onu isterim. Aklıma bin türlü çılgınlık gelir, kalbe söz geçmiyor canım efendim.
Bir kuru selamı gönderebilse, yakarım bu canı eğer benimse, Alamaz elimden azrail gelse, Ben ona vurgunum onu isterim, kalbe söz geçmiyor canım efendim.
Herşeyi bir yana atacak kadar, Uğrunda sürgüne gidecek kadar, Kendimi ölüme atacak kadar, Ben ona vurgunum onu isterim, kalbe söz geçmiyor canım efendim.
Bir kuru selamı gönderebilse, yakarım bu canı eğer benimse, Alamaz elimden azrail gelse, Ben ona vurgunum onu isterim, kalbe söz geçmiyor canım efendim.
Admin
Sibel Can - CEMREM
Cemrem buralardan gittin gideli Hasretini giydim dağlarda gezdim Gittiğinden beri şuram yanıyor Acıya çileye derde mimlendim
[Nakarat] x 2 Her nereye baksam sen orda oldun Dağ bayır demedim dolandım durdum Ey kaşına gözüne kurban olduğum Göz yaşımda bile resmini gördüm
Cemrem ben sensizken aklımdan oldum Dişlerimi sıktım elimi ovdum Dosta küskün etti hasretin beni Başımı devirdim de yasa büründüm
[Nakarat] x 2
Ey kaşına gözüne kurban olduğum Göz yaşımda bile resmini gördüm
Admin
Sibel Can - CİLVELER
İnan yok bu dünyada benim gibi bir dilber Kimde var böyle endam bu bakışlar bu gözler İnan yok bu dünyada senin gibi bir dilber Kimde var böyle endam bu bakışlar bu gözleR
Güzel gördüm demesin güzeli bilmeyenler Güzel sevdim demesin yüzümü görmeyenler Aşkıyla övünmesin beni tanımayanlar Hiç yaşadım demesin aşka doyamayaNLAR
O kadar güzelimki bende baharlar yazlar Yalnız bana yakışır bu cilveler bu nazlar O kadar güzelsinki sende baharlar yazlar Yalnız sana yakışır bu cilveler bu nazlar
Admin
Konu: Geri: Sibel Can Bütün Şarkı Sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:22 pm
Sibel Can - DAHA YOLUN BAŞINDAYIM
Daha yolun başındayım kararlıyım Çok şey var bilmediğin Beni üzen yıllar değil Bitmeyecek sevgiler görmedim
Ayrılıp ta gidenler Aşkı ziyan edenler Kime hesap verecek
Herkes tanık tanrım büyük O her şeyi görür kimin kalbi kırık Düşmanım değilsin Beddua edemem Affeder mi seni bilmem ama Ben affedemem
Admin
Sibel Can - DİYEMEDİM Kİ
Nereden başlasam nasıl söylesem bilemedim ki Bakta sen anla şu garip halimden diyemedim ki
Bugün öyle dertli, öyle yalnızım ki Çok ihtiyacim var sana Bugün bas bağrına Her halinle gelip, yuva ol bana
Sen yaşamak kadar, güzelsin sevdigim, şu feryadimi duysana Hayat yorgunuyum, sevda yorgunuyum, çare ol bana
Seni seviyorum, belki senden fazla Seni istiyorum, duayla niyazla Seni şu alnıma, yazmayan kaderi Tanimam asla, tanımam asla
Seviyor musun, sevmiyor musun bilemedim ki Gitme kal yanımda, kansın damarımda,diyemedim ki
Bir dost arıyorum, bir can ariyorum, herseyimle güvenecek En kötü günümde, benimle aglayıp, benimle gülecek Dokunma kalbime, bugün zayıf günüm, istemem böyle görmeni Bir evet demezsen, bu can bu bedenden gitti gidecek
Admin
Sibel Can - DÜNYA DÖNÜYOR
Sen ne dersen de sen ne dersen de Dünya dönüyor dönecek hayat sensizde sürecek Bitecek acılar bu günler bitecek Sen ne dersen de Yalan değil yalan değil Seni sevdiğim yalan değil Kahrolduğum yalan değil Duyarsan bir gün başka sevgili bulduğumu Yalan değil yalan değil
Artık kızmıyorum kaderime Bıraktı beni kendime Bahtın açık olsun yolun açık olsun bırak beni Kendime Dünya dönüyor dönecek Hayat sensizde sürecek Bitecek acılar bu günler bitecek Sen ne dersen de sen ne dersen de
Unutacağım unutacağım Gözlerinin rengini acı veren sevgini Karar verdim artık senin her seyini unutacağım Kader değil kader değil İçimdeki duygular kaybettiğim umutlar Zalimce imzalanan o acı hatıralar Kader değil kader değil
Admin
Konu: Geri: Sibel Can Bütün Şarkı Sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:23 pm
Sibel Can - EBEDİ SEVGİLİ
Canım özüm iki gözüm Fırtına geliyor gemi batıyor Bırak beni kurtar kendini Sarılmışım sende aklım
Yangın büyüyor kıyamat kopuyor Bırak beni kurtar kendini Bu sadakat asaleti bir anamda gördüm birde sende Bu kudreti cesareti yürekten seninle sevdi bu can
Olurya dönemezsem geri Ebediyen seveceğim seni Söz dönemezsem geri Bir ömür seveceğim seni
Bu sadakat asaleti bir anamda gördüm birde sende Bu kudreti cesareti yürekten seninle sevdi bu can
Olurya dönemezsem geri Ebediyen seveceğim seni Söz dönemezsem geri Bir ömür seveceğim seni
Admin
Sibel Can - ELEDİM
Eledim eledim hölük eledim Aynalı beşikte yavrum bebek beledim Büyüttüm besledim asker eyledim Gitti de gelmedi yavrum buna bi çare
Bir güzel simadır aklımı alan Aşkın ateşini canan tenime salan Bizi kınamasın ehl-i din olan Gittide gelmedi canan buna ne çare
Admin
Sibel Can - MELEKLER
Sen omuzuma çökmüş ağır bir günah Çözümsüz bir düğüm, boşa geçmiş gün Her gece yatağımda dönüp kıvrandım Karanlık bir rüya,gelinsiz düğün
Gelipte ağlama bana gömdün elinle Bu mezar hep ıslak kalır seninle
Oturdum düşündüm bir ağaç altında Melekler ağlıyordu sağımda solumda Sen kolayı seçtin zor zamanımda Bir hayat tükendi senin yolunda
Admin
Sibel Can - NEHİR GÖZLÜM
Kismeti bagli dediler Gulusu candan edali dediler Ah delikanli yuregim Bu gece senden utandi dediler
Kendimi kandiramadim Senden kurtulamadim Kac kere sevdi yuregim Sen gibisini bulamadim
Bu dunyayi yakacakmisin Bana asik olacakmisin Ilk kez asik olmus gibi Yuregimden tasacakmisin Bana evet diyecekmisin Yoksa opup gidecekmisin Nehir gozlum askin icin Herseyini verecek misin
Admin
Konu: Geri: Sibel Can Bütün Şarkı Sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:24 pm
Sibel Can - AĞLADIM OLMADI
Öyle bir sevdaya kapıldı gönlüm Ağladım olmadı sustum olmadı Ne sabır bıraktı nede tahammül Selamı sabahı kestim olmadı
Dostlarım dediler gel unut diye Bu aşkı kalbinde sen uyut diye Seninki bir hayal bir umut diye Falcılar söyledi inanamadım..
Konu: Geri: Sibel Can Bütün Şarkı Sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:24 pm
Sibel Can - ALÇAK
Kâbus dolu günlerin Gecelerin olsun Yastığın taştan Yatağın toprak Gözlerinde yaş yerine Kan bulunsun Çok seviyordun Böyle mi alçak
Bırakıp kaçmak Sana yakışır ancak Senin bir adın yalancı Bir adın alçak
Acı dostun Cehennem yurdun olsun Gittiğin yol tuzak Yolun uzak Derdinin dermanı Ecel olsun Çok seviyordun Böyle mi alçak
Admin
Konu: Geri: Sibel Can Bütün Şarkı Sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:28 pm
Sibel Can - BENİM ADIM AŞK
Git sen de git unut beni Git sen de git herkes gibi Bir büyü bir lanet bu Bitmedi ömür boyu Galiba sevilmeyi hak etmedim
Bir ben miyim yenilen kadere Bir ben miyim bana hükmediyor Hiç hatrım geçmedi mi bir kere Yine bir bana zulüm ediyor
Benim adım aşk benim adım yalnızlık Dik yokuşlarla çevriliyim Benim adım aşk benim adım ayrılık Olmazlara meyilliyim
Admin
Sibel Can - BİZDE ACI AYNI EVDE YAŞANIR
Bizde Acı Evde Yaşanır Yanimdasin ama yoksun samimi değil söylediklerin iyi olmaya hoş görünmeye kim için ne için mecbursun bir izah etsen oyunbazim ben sana inanmaya hazirim ya vaktiyle çok incinmişsin ya aşki ciddiye almiyorsun üzülsem de umursama insan böyle olgunlaşir kimselere yük olmadan bizde aci evde yaşanir
Admin
Sibel Can - BİR SIKIMLIK CANIM VARDI
Aldanmışım gözlerine Yalan yanlış sözlerine Duygularım darmadağın Anladım ki iflah olmaz senin aşkın Anladım ki yanlış limana demir attım
Bir sıkımlık canım vardı canım vardı Bak aşkından içim yandı içim yandı Bir sıkımlık canım vardı canım vardı Aşkından feleğim şaştı
Admin
Konu: Geri: Sibel Can Bütün Şarkı Sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:29 pm
Sibel Can - BIKTIM ARTIK
sen bana dogruyu sölemedin gitme dedim beni dinlemedin bir deil yüz değil bin kere sana yapma dedim sana beni dinlemedin
bıktım artık bıktım yalanlarından dogruya hasretim sen de ne arar utanmıyor msun yaptıklarından ellerim yakanda mahsere kadar
güle güle sana ugurlar olsun bitti artık her sey buraya kadar yaptıgın hatayı hiç affedemem ellerim yakanda mahsere kadar
sabrımın bardagı tastı artık askını meskini anlamadım onda mı kalbin ben de mi canın gercegi söyle de anlayalım
Admin
Konu: Geri: Sibel Can Bütün Şarkı Sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:29 pm
Sibel Can - BENCE TALİH
Bir dokun bin ah işit benden Aşık oldum cümlesinden Kalbim yaralı
Faydasız yalvarsa gelse Şimdi artık kim severse Kalbim yaralı (gönlüm oralı)