Konu: Murat Dalkılıç bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:11 pm
Arkadaşlar, Murat Dalkılıç'ın bütün şarkı sözlerini lütfen burada paylaşalım. Başka konu açmayalım. Açılan konu silinecektir...
En son Admin tarafından Salı Ocak 26, 2010 4:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Admin
Konu: Geri: Murat Dalkılıç bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:12 pm
HOŞÇAKAL
Dün yine oturdum sessizce, Güneşin bizim için battığı ıssız sahile. Git gide yosun tutmuş bir ev, Martılar küsmüş sen yoksun diye.
(Nakarat) Durma! Mutlu ol hayatta... İki gözüm,gülsün yüzün, Arkana bile bakma. Gidenken her şeyi al yanında Mutluluğu ol, kederi de al, Güzelim hoşçakal...!
Admin
Konu: Geri: Murat Dalkılıç bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:12 pm
Murat Dalkılıç - KAL DİYEMEM
Bir gün daha bitti sensiz Bu ilk değil son olmayacak Ben sayamadım sensiz geçen günleri Anlayamadım bitmek bilmeyen dertlerimi Her güzel şeyin bir sonu vardır derler Onca güzel hayaller, senle geçen saatler Bir anda yok oldu gitti Çok yalnızım şimdi
Sana dön diyemem Kal diyemem, git diyemem Hayatından çekip gidemem
Admin
Konu: Geri: Murat Dalkılıç bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:13 pm
Murat Dalkılıç - KASABA
Zaman zaman seni o saran düşünceler bitti aman aman Durup durup sonra yine yanan Ateş yerinde duman duman Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet... Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet...
(NAKARAT) Al herşeyini yanına, Yüreğine... Benden ne ateş olur ne soba Söz veremem yarına... Bana senden ne köy olur nede kasaba...
Zaman zaman seni o saran düşünceler bitti aman aman Durup durup sonra yine yanan Ateş yerinde duman duman Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet... Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet...
(NAKARAT) Al herşeyini yanına, Yüreğine... Benden ne ateş olur ne soba Söz veremem yarına... Bana senden ne köy olur nede kasaba...
Admin
Murat Dalkılıç -LA FONTAİNE
Biliyorum yandı gemiler Beni gören seni bana diler Belki de kapına dayandı çoktan yeniler
Bir rüzgar esince saçların Dalga dalga dalgalanır ya Görünenden derin yamaçların Sonra sonra algılanır ya
Ne kadar güzel büyülü bir kokun var Sen görmeden bir yel eser senden Nasıl bir ses tonun var Ne söylesen masal gelir La Fontaine'den
Ne kadar güzel büyülü bir kokun var Sen görmeden bir yel eser senden Nasıl bir ses tonun var Ne söylesen masal gelir La Fontaine'den
Admin
Murat Dalkılıç - PARDON
Senin başın dara düşmüyor mu Doğru dünyasının lideri misin Harbi mevzuyu ben büyütüyorum yani
Aklımdan zorum mu var Herkes normal bende mi hasar Kaçtıkça kıymık hep sakınana mı batar
Pardon-gelgitlerden kafam bi ton Bir daha yapmam bu son Pardon-gelgitlerden kafam bi ton Bir daha yapmam bu son
En kazık sorular cennetinde Bir tane de sen yöneltince Sabrım taştı nihayetinde
Aklımdan zorum mu var Herkes normal bende mi hasar Kaçtıkça kıymık hep sakınana mı batar
Pardon-gelgitlerden kafam bi ton Bir daha yapmam bu son Pardon-gelgitlerden kafam bi ton Bir daha yapmam bu son
İki çift lafım var söyleyemedim Benim işim yok mu sanki yine gidemedim Geldim ayağına fener alayıyla E insaf artık teslim olma
Tut tut tut tut Aklıma mukayyet ol Baştan savmayım Bi de bunda ustayım Ama metin ol Don Juan ilan etme beni sakın Bu konuda çok hassasım Emin ol
Tut tut tut tut Aklıma mukayyet ol Pardon
Admin
Konu: Geri: Murat Dalkılıç bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:14 pm
Murat Dalkılıç - SENSİZ OLMAZ
Haykırmak mı dersin yılların hatırına Aşkımın şaşalı anılarını Yoksa fısıldamak mı yüreğim hergün her akşam Boncuk boncuk dökülen gözyaşlarımı Evimdeyim uykumu bölerken her akşam Avuturum kendimi yastığınla Saçının kokusu kalmış biraz üstümde Tabi o da gidecek sen gittin mi
Sana ağlaya ağlaya yitiremem kendimi ben Sensiz olmaz gülüm sensiz olmaz Bu hayat ruhumu satsa öbür hayata Ölüm bile sensiz olmaz
Sana ağlaya ağlaya geçiremem kendimi ben Sensiz olmaz gülüm sensiz olmaz Bu hayat ruhumu satsa öbür hayata Ölüm bile sensiz olmaz
Derin derin uykumu bölerken her akşam Avuturum kendimi yastığınla Saçının kokusu kalmış biraz üstümde Tabi o da gidecek sen gittin mi
Admin
Konu: Geri: Murat Dalkılıç bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:14 pm
Murat Dalkılıç - YALANIN BATSIN
altimda senin imzan var sözleri eksik yazilmis yalandan eski kim o bir sanki hic söylenmemis
asklarim rüyalarim sebebsiz masal olmus yazilmis romanlara hic okunmamis cocuk sahir ask ile siirsiz öksüz kalmis kurumus gözyaslari hic akmamis
sana kandimmi soyle? kaderim karali yalanin batsin dünya yalanin, yazani(3x)
Admin
Konu: Geri: Murat Dalkılıç bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:15 pm
Murat Dalkılıç - BİZE GİDELİM BEYLER
Yalanlar söyledim Kalbimi dinledim Felekten bir gece çalmak istedim
Dertlere dur dedim Masumum ben dedim Bu gece hüzünleri terkediverdim
Gönlüm eğlenmek ister, ister Kahkahalarla coşmak ister Sevdikleriyle olmak ister Eski dostları görmek ister
Sabah olmuşsa kimin umurunda Haydi dostlar yanı başıma Bana laf geçmez yazı tura atmam Bize gidelim beyler
Admin
Konu: Geri: Murat Dalkılıç bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:15 pm
Murat Dalkılıç - 19 AY
Sensiz geçen şu 19 ayın hesabı sorulacak, Bilmiyorum ama kimden. O mis kokan ellerinin ürpertici dokunuşu, Hiç gitmeyecek bu bedenden.
Seni unutmayayım diye hergün yüzlerce kağıda, Çöpten kadınlar çizdim ben..
(Nakarat) Çünkü sen buğulu camlara bizi kazırken, Gözyaşıma kovalar tuttum ben.. Bembeyaz duvağı açılmamış umutlarımdın sen, Umutlarıma karalar diktim ben..
Admin
Konu: Geri: Murat Dalkılıç bütün şarkı sözleri Ptsi Ekim 12, 2009 5:17 pm
ELE İNAT İlk değilsen bile canım, son kalacaksın. Aldığım her nefes gibi içime dolacaksın. Belki benimle,belkide bensiz kalıp ağlayacaksın. Ama gün gelecek sonsuza kadar yanımda olacaksın.
Yana yana canım sana geliyorum, Herşeyimle bak senin oluyorum, Aşığım adım gibi biliyorum,ele inat.
Sonunu bile bile sana deli oldum ah! İçime sine sine kollarına geldim bak, Kıskanan olur,sen onları bırak ele inat.