NAZAN ÖNCEL'İN YAŞADIĞI HIRSIZLIK OLAYINDAN SONRA ÜNLÜLER TEDBİR ALIYOR!..
Hırsızlık konusunda ünlülerin kimi 14 kiloluk kedisine, kimi alarm sistemine, kimi de güvenlikli sitede oturmaya güveniyor. Nazan Öncel'in son bestelerinin bulunduğu bilgisayarının eve giren hırsız tarafından çalınması, Erdal Özyağcılar'ın yazlığının soyulmasının ardından yıldızlar güvenlik önlemlerini artırdı.
Kimi 14 kiloluk kedisine, kimi alarm sistemine, kimi de güvenlikli sitede oturmaya güveniyor...
Cüneyt Arkın: Levent'teki evime geçtiğimiz yıllarda pencereden hırsızlar girdi. Evimdeki 4 bin TL, cep telefonum ve anahtarlarını aldıkları iki aracı çalarak kaçtılar. Bu çok kötü etkiledi tüm ailemi. Sonrasında alarm taktırdım. Onun dışında artık dua ediyoruz.
Ece Uslu: Ben önlem alıyorum yani alarm sistemimiz var. Köpeğimiz olduğu için şanslıyız. En ufak bir tıkırtıda hemen havlıyor. Küçük bir kaniş köpeği olmasına rağmen bizi farkında olmadan da olsa koruyor, en azından bizi uyandırıyor.
Mustafa Sandal: Güvenliği olan bir yerde kalıyorum. Evde alarm da mevcut. Geçmişte benim de başıma geldi. Laptop'ım ve birkaç özel eşyam çalınmıştı.
Reyhan Karaca: Başıma 1999 yılında bir hırsızlık olayı gelmişti ama başarılı olamadılar. O zaman giriş katın bir üstünde oturuyordum. Gece yarısı pencere açık kalmış ve camdan girmeye kalkmışlar. O zaman 14 kilo olan kedimi köpek sanıp kendilerini bırakmışlardı. Şu anda en üst katta oturuyorum. Sağlam kilit dışında bir önlemim yok. Sadece evde iyi bir bekçi köpeğim var.
Hadise: Belçika’da annemle birlikte oturuyorum. Orada burada ki kadar çok hırsızlık olayları yaşanmıyor. Ama güvenlik için alarmım var evde. Yine de her ihtimale karşı yaptığım şarkıları hem kendi laptopuma koyuyorum, hem ablama veriyorum. Böylesine kötü bir olayda şarkıları kaybetmek çok kötü olur.
ARABAM 4 KEZ SOYULDU
Elif Ece Uzun: Benim de başıma geldi, arabamı 4 kez soydular. İçinde ne varsa almışlar. Oturduğum ev güvenlikli olduğu için içim rahat. Arabama da geçenlerde alarm taktırdım. Artık onun da soyulmayacağına eminim.
TATiLiNiN iKiNCi GÜNÜ
Erdal Özyağcılar: Geçen hafta eşimle birlikte Türkbükü'ndeki yazlığıma geçtim. Daha ikinci gün demir parmaklıkları parçalayarak eve giren hırsızlar, içinde çok özel bilgilerin, fotoğrafların ve yeni projelere ait senaryoların kayıtlı olduğu laptopu, ayrıca eşimin çantasını çalarak kaçtı. Çantada üç bin lira, cep telefonları ve çeşitli takılar bulunuyordu.
alıntıdır!!...